Okan Buruk'tan Cristiano Ronaldo yanıtı: "Maçı var gelemez"

Okan Buruk, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün Cristiano Ronaldo şakasına yanıt verdi.

FutbolArena - Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Nef Stadyumu'nda Galatasaray Spor Kulübü çalışanlarının sorularını yanıtladı. Ceyhun Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirilen keyifli söyleşi Okan Buruk, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün Cristiano Ronaldo şakasına yanıt verdi.

"SONU İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK OLACAK?"

"Galatasaray'ın tek hedefi şampiyonluktur. 14 haftalık zorlu bir fikstür geçtik. Doğru bir şekilde geçtiğimizi düşünüyorum. Yeni oluşan bir takım. Zorluklar, alışma süreci oldu. O süreci tamamladığımızı düşünüyorum. Dünya Kupası arası olmasaydı yakaladığımız ritim bizi daha da iyi bir şekilde götürebilirdi. Şampiyon olabilecek bir kadromuz var. Bence hepsinden önemlisi sokakta, statta sinerjimiz var. Bu sene ortalama seyirci sayısında herkesin üstündeyiz. Bir mutluluk oluştu, karşılıklı destek var. Oyun var, güven var. Bunun sonu da inşallah şampiyonluk olacak."

"ICARDI EN AZ 4 HAFTA YOK GİBİ"

"Icardi'nin bir sakatlığı oldu. Çok da iyi gelmişti aslında. 5 günlük antrenman periyotunda çok iyi çalıştı. Çok istekliydi. Topuk pası verirken şanssız bir sakatlığı oldu. En az 4 hafta olmayacak gibi. Oliveira'nın da ilk idmanda bileği burkuldu. Böyle biraz şanssız başladık ama Allah'tan resmi maçın olmadığı bir süreç. Icardi ve Oliveira'yı bu süreçte en iyi şekilde hazırlayacağız."

CRISTIANO RONALDO ŞAKASI

Öte yandan söyleşi sırasında Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün "Ronaldo geliyor mu?" şakasına gülerek yanıt veren Okan Buruk, Maçı var gelemiyor başkanım. Benim size sormam lazım." diye konuştu.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri