Galatasaray'da Fatih Terim'in Bayern Münih hayali

FutbolArena - Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in kafasındaki gizli plan ortaya çıktı.

1
En büyük hayali Galatasaray başkanlığı olan Fatih Terim ’’beyin takımı’’nı kuruyor...
2
Her fırsatta Türk futbolunun futbolun içinden gelen insanlar tarafından yönetilmesi gerektiği üzerinde duran Terim, antrenör olarak göreve getirdiği, Taffarel, Ümit Davala, Hasan Şaş, Necati Ateş ve Gökhan Zan’dan gelecekte çok farklı şekillerde yararlanmayı planlıyor.

3
Bayern Münih’te olduğu gibi başkandan, CEO’ya, sportif direktörden, hukuk ve mali işlerin bağlanacağı birimleri yönetecek tüm bölümlerin başına futboldan, Galatasaray’dan gelmiş isimler düşünüyor.

4
Terim’in ilerleyen dönemde ekibine Ergün Penbe, Didier Drogba, Johan Elmander ve Vedat İnceefe gibi isimleri de eklemeyi planladığı biliniyor.
5
Tecrübeli teknik adamın Ümit Davala’yı, Emre Belözoülu’nun İtalya’da gittiği sportif direktörlük kursuna göndereceği, Drogba’yı CEO olarak, Elmander’i de global direktör gibi mevkiler için hayal ettiği gelen bilgiler arasında.

6
Terim, Özbek’in görev süresi boyunca bu yapılanmayı tamamen oturtacak. 3 yılın sonunda da başkanlığa adaylığını koyacak. Kulübü tamamen futboldan gelen bir ekiple yönetecek.

7
Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim kampın ilk gününde oyuncuları ile bir toplantı yaptı.
8
Rakiplerinin puan hesapları yaptığını kendisinin ise tek bir hesabı olduğunu anlattı.
9
Tecrübeli teknik adam, ’’biz Galatasaray’ız. Her maça galibiyet için çıkacağız. Aldığımız kadar çok puan alıp. Şampiyon olacağız. Bizler matematikçi değil futbol insanlarıyız’’ dedi.

Kaynak_ Fotospor

Futbolarena anasayfasından devam...