Ocak'ta Galatasaray'a kiralanıyor! 'Facundo Ferreyra"

Benfica'da şans bulamayan Facundo Ferreyra'nın, Portekiz basınında çıkan haberlere göre Ocak ayında Galatasaray'a kiralanacağı iddia edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Shakhtar Donetsk'ten ayrıldıktan sonra sezon başında bedelsiz olarak Benfica'ya transfer olan Facundo Ferreyra, beklenen performansı sergileyemeyince gözden çıkarıldı. Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, son olarak Facundo Ferreyra'nın hala sözleşmeli futbolcuları olduğunu ve onun ayrılmasına şu an itibariyle onay vermediğini söylemesine rağmen Portekiz basını Arjantinli futbolcunun Ocak'ta kesin olarak ayrılacağını yazdı.


Galatasaray Transfer Haberleri: Facundo Ferreyra Galatasaray'a mı geliyor?


Benfica'da bu sezon fazla şans bulamayan ve ligde sadece 3 maçta forma giyen, 1 gol atan Facundo Ferreyra'nın da Benfica'da mutsuz olduğu, Ocak ayında ayrılmak istediği öğrenildi. Portekiz basını Arjantinli futbolcunun Ocak'ta Galatasaray'a kiralanacağını yazdı.


Facundo Ferreyra kimdir? Facundo Ferreyra'nın oynadığı takımlar


1991 doğumlu oyuncu Facundo Ferreyra, forvet noktasında görev yapıyor. Facundo Ferreyra kariyerinde sırasıylaBanfield, Velez Sarsfield ve formaları giydikten sonra Shakhtar Donetsk'e transfer olmuştu. Ferreyra, Newcastle United'da da 1 sezon kiralık oynamıştı. Facundo Ferreyra bu sezon Benfica'ya bedelsiz olarak transfer edildi. Arjantinli futbolcu tüm kupalarda 7 maçta görev alırken 1 gol attı

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri