Nusret eleştirileri Galatasaray'ın transfer gözdesi Ribery'i çıldırttı

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Frack Ribery, Nusret eleştirilerine sosyal medyada sert tepkiler verdi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Franck Ribery sosyal medyada çılgına döndü. Kendisine yöneltilen Nusret tepkilerine küfürlerle karşılık veren Frack Ribery, ara transfer döneminde Bayern Münih kariyerini zora soktu.

Frack Ribery - Nusret videosu


Geçtiğimiz günlerde Nusret'in et restorantına giden Fransız yıldız Franck Ribery, altın antrikot adı verilen yemeğin servisini sosyal medyadan video ile paylaştı. Dubai'deki mekanda Nusret ile samimi fotoğraflar paylaşan tecrübeli futbolcu, 1200 Euro değerindeki yemek nedeniyle Bayern Münih taraftarlarının hışmına uğradı.

ELEŞTİRİLERE KÜFÜRLER YAĞDIRDI

Kendisini eleştirenlere küfürler eden Franck Ribery, Instagram'daki hikaye paylaşımında "Kıskanç, kudurmuş ve yırtık prezervatiften doğanlar... Annelerinizi, büyük annelerinizi ve tüm soyağacınızı si..eyim." ifadesiyle şok etkisi yarattı. Fransız yıldızın bu açıklaması Bayern Münih ile ipleri kopardığının göstergesi oldu. Galatasaray cephesinin Ribery konusunda atacağı adımlar merakla beklenirken, sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yıldız futbolcuya 'Geri dön' çağrısında bulundu.

Ribery transfer olacak mı?


İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Ribery için Galatasaray dışında Çin ve ABD takımlarının da ilgisi bulunuyor. Bayern Münih'de bu sezon 22 resmi maçta forma giyen Franck Ribery, 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri