Galatasaray'da istenmeyen oyuncu için karar verildi
FutbolArena - Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken kadroda düşünülmeyen isimle ilgili kritik karar alındı.
1

Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
2

Kadrosuna 3 yıldız ismi katan Galatasaray, gelecek sezon için takımda düşünülmeyen isimlerle de yollarını ayıracak.
3

Geçen sezon kiralık olarak İspanya’da geçiren futbolcuyla ilgili teknik heyet ve yönetim kararını verdi.
4

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu ayrılığa çok yakın. Sarı kırmızılıların 1.5 yıl önce Kasımpaşa Kulübünden 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Ryan Donk, kararını değiştirmedi.
5

Teknik Direktör Tudor’un, De Jong’u İstanbul’da bırakıp kadroya aldığı Hollandalı oyuncu "Bonservisimi verin, hiçbir bedel talep etmeyeceğim" dedi
6

Hırvat teknik adamın Slovakya’ya getirdiği Ryan Donk’a ise özellikle İspanya ve Hollanda Liginden tekliflerin olduğu belirtildi.
7

Galatasaray yönetimi ise kampta antrenmanlara çıkacak olan Donk’un ayrılığına kesin gözle bakarken en azından Hollandalı oyuncudan 1-1.5 milyon euro bonservis bedeli geliri elde etmeyi planlıyor. Aksi takdirde Donk, bir fesih bedeli ödenmeden ayrılacak.
8 DONK, REAL BETİS’TE NE YAPTI?

31 yaşındaki orta saha oyuncusu Ryan Donk kiralık gitti Real Betis’te yalnızca 18 resmi karşılaşmada forma giydi. Donk, bu maçların sadece 12’sinde en az 45 dakika sahada kaldı.