Galatasaray'a transferde teklif yağdı! Bursaspor, Rizespor ve Ankaragücü istiyor

 FutbolArena - Galatasaraylı oyuncu kıymete bindi... 

1
Sarı kırmızılı isim için Süper Lig ekipleri talip oldu.
2
Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken stoper bölgesinde fazla forma şansı bulamayan Ahmet Çalık ile ilgili Spor Toto Süper Lig ekiplerinin devrede olduğu öne sürülüyor.
3

Galatasaray Transfer Haberleri Bugün Galatasaray’da Maicon, Serdar Aziz ve Denayer’İn arkasında kalan milli stoper için son çıkan haberlerde takımdan ayrılacağı yönünde söylentiler çıkmaya başladı.
4
Galatasaray’a 2016-2017 sezonunun devre arasında Gençlerbirliği’nden transfer olan Ahmet Çalık için 3 Spor Toto Süper Lig kulübü devreye girdi.
5
Fanatik’in haberine göre,Ahmet Çalık için Bursaspor, Ankaragücü, Çaykur Rize gibi kulüplerin sırada olduğu öğrenildi. 24 yaşındaki savunmacı geride bıraktığımız sezon, ligde 4 maçta şans bulabildi.
6
UEFA’nın ’kendi altyapından yetişen 4 futbolcuyu listeye bildirmek zorundasın’ şeklindeki kriterine de dahil olmayan Ahmet Çalık gelecek sezon başka bir takıma kiralık gönderilebilir.
7
Galatasaray’da 2. sezonunu geride bırakan Ahmet Çalık, geçen sezon toplamda 11 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Ahmet Çalık’ın kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...