Ndiaye'den transfer sözleri! 'Galatasaray taraftarı baskı yapıyor'

Galatasaray'ın Stoke City'den kiraladığı Badou Ndiaye, gelecek sezon takımda kalması için sarı kırmızılı taraftarların baskı yaptığını söyledi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın kiralık yıldızı Badou Ndiaye, Senegal basınına samimi açıklamalarda bulundu. "Stoke City'ye mi döneceksin yoksa Galatasaray'da mı kalacaksın?" sorusuna çarpıcı bir yanıt veren Ndiaye, sarı kırmızılı taraftarların kalması için baskı yaptığını söyledi.

Badou Ndiaye Galatasaray'da kalacak mı?


Senegal basınından Dakorsen sitesine röportaj veren Badou Ndiaye, "Galatasaray'da kalmam için taraftarlarımız çok fazla baskı yapmaya başladı. Bunlar hoş bir sempati işaretidir. Ligde karakterimizi ortaya koyarak 8 puan geriden geldik. Tanrıya şükür şampiyon olduk. Şimdilik ne olacağını gerçekten düşünmüyoruz. Her şeyi zaman gösterecek.." ifadelerini kullandı.

"KARAR VERMEK İÇİN BOLCA VAKTİMİZ OLACAK"

Ardından "Hangi kulübe daha çok eğilimin var?" sorusunu yanıtlayan Ndiaye, "Dürüst olmak gerekirse, şu anda cevap veremiyorum. Önümüzde Afrika Uluslar Kupası var. Daha sonra gelecek sezon için hangi kararın alınacağını görmek için bolca vaktimiz olacak." diye konuştu.



Ndiaye İngiltere'ye dönecek mi?


Öte yandan İngiliz basınına göre Galatasaray yönetimi Ndiaye'yi yeni sezonda kiralamak konusunda henüz net kararını vermezken, Stoke City menajeri Nathan Jones'un ise kesin olarak Ndiaye'yi takımda görmek istediği kaydedildi.

Galatasaray'a gelmeden önce Stoke City performansıyla hayal kırıklığı yaratan Ndiaye'ye, İngiliz kulübü yeni sezonda ikinci bir şans verme kararı aldı. Badou Ndiaye bu sezon Galatasaray formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 22 maçta 3 gol atarken, 4 asist yaptı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri