Nagatomo isyanı! Hakeme küfür mü etti? İşte o anlar...

Galatasaraylı Nagatomu hakeme küfür mü etti? Trabzonsporluların isyan ettiiği pozisyonu Serkan Reçber yorumladı. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 21. haftasında sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Hakem Ümit Öztürk'ün kararlarının çok fazlasıyla tartışıldığı gecede Nagatomo'nun hakeme söylediği söz hakkında TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber'den değerlerndirme geldi.


Galatasaray - Trabzonspor Nagatomo hakeme küfür mü etti?


TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber, Trabzonsporluların isyanı olan Nagatomo'nun hakeme f. off şeklindeki söylemi üzerine pozisyonu canlı yayında izleyerek değerlendirdi.

Serkan Reçber, "Diyelim ki hakem Nagatomo'nun ağzından çıkan sözü (f. off) görmedi. Ancak VAR çok net görüyor. Nagatomo iki kez aynı kelimeyi söylüyor. 2 gün önce Soldado atılıyor. Nagatomo atılmazsa Trabzonsporluların isyanı haklıdır" ifadelerini kullandı.

"NEYE GÖRE VAR BEN ANLADIM"

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "VAR'ın mükemmel bir sitem olduğunu vurgulayan Başkan Ağaoğlu, “Neticede teknoloji, her şey gözüküyor. Ceza sahası içinde bir oyuncunun ayağına basıyorsanız, topa hamle yapmasını engelliyorsanız teknoloji bunu gösteriyor. Bunun kararını verecek olan neticede yine bir insan, yine bir hakem. VAR var mı yok mu, neye göre var neye göre yok ben de anlamış değilim. Biz Galatasaray'a daha farklı da yenilebilirdik bırakın mücadelemizi yaparak yenilelim. Neticeye tesir eden hataları kim düzeltecek, VAR mı düzeltecek? Başka bir yöntem mi var bilmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray - Trabzonspor hakem Ümit Öztürk'ün kararları


Galatasaray - Trabzonspor maçının ilk yarısında sarı kırmızılı takımın kazandığı penaltıda hem ofsayt, hem de pozisyonda penaltı olmadığı yönünde başta Abdülkadir Ömür olmak üzere futbolcular hakem Ümit Öztürk'e penaltı itirazında bulundu.

DIAGNE'YE İKİNCİ SARI KART İTİRAZI

Öte yandan ilk yarının sonlarına doğru Trabzonspor atağında Diagne'nin, Rodallega'ya yaptığu faul sonrasında bu kez futbolcular Diagne'nin ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde itirazlarda bulundu.

"GÖRDÜĞÜMÜ ÇALAMAZSAM HAKEMLİK YAPAMAM"

Galatasaray - Trabzonspor maçındaki yönetimi tepki çeken Ümit Öztürk'ün, 2015 yılında Tam Saha dergisine verdiği röportajda kullandığı ifadeler yeniden gündeme oturdu. İşte o sözler:

"Hocam hakkımız sana helal olmasın" der ya... Bir kere şunu söyleyeyim. Ben sahada Allah'a çok şükür ne gördüysem onu çaldım. Bir gün gördüğümü çalamazsam hakemlik yapmam. Çünkü bu kul hakkına giriyor. Bırakın oradaki 22 futbolcunun alın terini, arkada ekipler var. Bir de tribünde onları destekleyen binlerce insan var. Ben o insanların hakkına giremem."

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri