Nagatomo görücüye çıktı, göz doldurdu!

Galatasaray'ın Japon oyuncusu Yuto Nagatomo, Konyaspor maçında taraftarının önünde ilk maçına çıkarken performansı ile alkış aldı.

FutbolArena Analiz - Galatasaray, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Atiker Konyaspor'u ağırlarken bu maçta Yuto Nagatomo da ilk 11'de forma giydi ve 90 dakika sahada kaldı.

TARAFTARI KARŞISINDA İLK KEZ

Galatasaray'a kiralık olarak gelen ve sezon sonuna kadar sarı kırmızılı formayı giyecek olan Nagatomo, Dünya Kupası öncesi devamlı oynamak istediği için Galatasaray'ı seçmişti. Nagatomo ayağının tozuyla çıktığı Sivasspor deplasmanında Bifouma karşısında etkisiz bir performans sergilerken, Konyaspor maçı performansı ile taraftarından tam not aldı.

Öte yandan bu sezon lig maçlarında Türk Telekom Stadyumu'ndaki müsabakalarda takımını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Konya maçında da tribündeki yeri aldı. Galatasaray-Konyaspor mücadelesini toplam 22 bin 835 seyirci izledi. Taraftarlar, maçın başından sona kadar takımlarını tezahüratlarla destekledi.


Yuto Nagatomo Konyaspor maçında nasıl oynadı?


Savunmada ve hücumda dengeli bir performans sergileyen Nagatomo, Galatasaray'ın sol kanadını, sağ kanadına göre daha iyi savunmasını sağlarken hücumda da doğru zamanda yaptığı bindirmelerle etkili oldu. Galatasaray'ın 2. golünde ölü noktaya yaptığı kavisli orta ile karambolün oluşmasını sağlayan Nagatomo Gomis'in ilk golünün hazırlayıcısı olmuş oldu.

Nagatomo hem savunmada, hem hücumda doğru hamleleriyle göz doldurdu.

GOMİS FATİH TERİM'E KOŞTU

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle takımını sırtlayan Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis, Türkiye Kupası'nda da takımına destek olmaya devam etti. Fransız golcü, Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Atiker Konyaspor müsabakasının 52. dakikasında sol kanattan Nagatomo'nun ortasında defansın anlaşmazlığını iyi değerlendiren Gomis, meşin yuvarlığı filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Gomis, attığı golden sonra yedek kulübesinde bulunan Teknik Direktör Fatih Terim'in yanına giderek sevincini onla paylaştı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri