Mustafa Cengiz'den sert açıklamalar! 'Bizim efendiliğimize güvenmesinler'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Schalke 04 maçı öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Mustafa Cengiz'in açıklamaları haberimizde...

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Schalke 04 ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak karşılaşma öncesi Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere konuştı

Mustafa Cengiz'in Galatasaray - Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamaları


Galatasaray kafilesiyle birlikte Almanya'ya uçacak olan Cengiz'in Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar ve hakem Fırat Aydınus'un 90 dakikaya damga vuran kararları hakkında açıklama yapma kararı almıştı. Mustafa Cengiz önemli ifadeler kullandı.

Mustafa Cengiz'in açıklamalarını canlı aktarıyoruz

"SCHALKE 04 MAÇINA ODAKLANALIM"

"Teknik direktörümüz ve yönetici arkadaşlarımız açıklamaları yaptı. Schalke maçı öncesi açıklama yapmamın sebebi konsantrasyon. Galatasaray ve Türk futbolunun geleceği için önemli bir maça çıkacağız. Bu maça odaklanalım. Derbideki haksızlıkları kimse unutmasın ama kinlerini saklı tutsunlar. Schalke maçımız çok önemli. Nefretlerini unutmasınlar ama saklasınlar.

"HİÇBİR MAÇ EVLAT ACISINDAN DEĞERLİ DEĞİLDİR"

"Maç sırasında ölüm haberini alınca moralimiz bozuldu. Maçın tadı kaçtı. Hiçbir maç bir evlat acısından daha değerli değildir. Koray kardeşime ve Erzurum maçında kaybettiğimiz taraftarımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

"HAKSIZLIĞA UĞRADIK"

"Dilerdim ki 7-0 yenelim, 6-0 psikozunu bozalım ama genel anlamda hakem kötü bir performans sergiledi. Biz, Fenerbahçe maçında bir haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Rakibimiz farklı düşünebilir ancak bizim düşüncemiz bu"

"YANGINI ÇIKARAN İSPANYOL KARDEŞİMİZ"

"Yangını çıkaranla yangına dinamit atanla bu yangına tepki gösteren veya önlemeye çalışanların disiplin kurullarınca bir tutulması doğru olmaz. Yangını çıkaran İspanyol kardeşimizle, yangına dinamit atan Brezilyalı kardeşimizin, bu yangını önlemeye çalışanla bir tutulmaması lazım."

"O KONUŞMALAR BİZE DE GÖSTERİLSİN"

"Testiyi kıranla suyu getireni bir tutmalısınız. TFF'de Disiplin Kurulu'nda sadece 1 Galatasaraylı var ama ben onların objektif olacaklarına inanıyorum. Penaltımız verilmedi, VAR'a bile gidilmedi. Acaba VAR hakemleri uyardı da, Fırat Aydınus mu bakmadı? Ya da VAR'dan hiç uyarı gelmedi mi? Bu çok önemli. Konuşmalar bize de gösterilsin."

"KİMSE BİZİM EFENDİLİĞİMİZ TEST ETMESİN"

"Sakın hiç kimse bizim efendiliğimize güvenip bizi test etmesin. Korkarım bir gün istenmeyen bir şey olur. Olayları kışkırtan 2 futbolcu vardı. Umuyorum ki Fenerbahçe yönetimi onları uyarmıştır."

"TÜRK İNSANINI ÇİLEDEN ÇIKARIYORSUNUZ"

"Hasan Şaş hatalı olduğunu kabul etti. Türk karakteri var ani bir gerginlik oldu. Vur kaç yaptı Brezilyalı oyuncu. Sen gerilla değilsin. Böyle yaparak Türk insanını çileden çıkarıyorsun."

"VAR OLDUĞUNDAN BERİ LEHİMİZE HATA YOK"

Disiplin kurulunun adaletli ve adil davranacağına inanıyorum. VAR kurulduğundan beri lehimize yapılan bir hata bile olmadı, hep aleyhimize yapıldı. FIFA listesinden çıkmış bir hakem Fırat Aydınus. MHK'nin alttan yetişen gençlere şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Schalke - Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?


Schalke - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı 6 Kasım 2018 Salı günü oynanacak. Müsabaka beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Galatasaray grupta oynadığı 3 maçta 4 puan alırken, Schalke'nin ise 5 puanı bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri