Mustafa Cengiz'den Kadıköy mesajı: '6-0 kaybettik, 7-0 kazandık'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve takım kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Ali Sami Yen 1905 Derneği'nin açılış gecesi 200'e yakın kulüp üyesinin katılımı ile gerçekleşti. Açılışa Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, eski başkanlar Adnan Polat, Faruk Süren katıldı. Aynı zamanda Yiğit Şardan, Ergin Ataman ve A Takım kaptanı Selçuk İnan geceye katılım gösterdi. Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve takım kaptanı Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi açıklamaları:


Hakem tartışmaları ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un derbi öncesi düzenleyeceği basın toplantısı hakkındaki soruya yanıt veren Mustafa Cengiz, "Önümüzdeki derbi maçta hakemin en az şekilde sahaya müdahale etmesini diliyorum. Derbide Kadıköy'de olacağım. Genel anlamda söylüyorum, hakemleri etki altına almaya çalışmak hakemlere hakarettir. Gördüğünü çalması bizim için çok önemli." dedi.

"6-0 DA KAYBETTİK, 7-0 DA KAZANDIK"

Mustafa Cengiz derbi hakkındaki sözlerinde, "Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursa, Trabzon, Eskişehir, Adana... Hepsi bizim değerli rakibimiz, asla düşmanımız değil. Dostluk içinde olmalı. Biz onlara 6-0 da kaybettik, 7-0 da kazandık, yine olabilir fakat yeter ki dostluk, huzur ve güven bozulmasın. İçinde bulunduğumuz sıkıntılar belli. Yöneticiler olarak bunu bozacak açıklamalardan lütfen kaçınalım" uyarısında bulundu.

"ÜSTTEN GÖSTERİLEN POZİSYONDA DİZİNE ÇARPIYOR"

Yeni Malatyaspor maçında penaltı tartışmalarına yol açan Seri'nin pozisyonuna değinen Mustafa Cengiz, "Yeni Malatyaspor maçında alttan gösterilen pozisyonda oyuncumuzun eline çarpıyor gibi gösterildi. Üstten gösterilen pozisyonda bize göre dize çarpıyor." ifadelerini kullandı.

SELÇUK İNAN'DAN KADIKÖY SORUSUNA YANIT

Bir muhabirin "Galatasaray bu kez Kadıköy'de kazanacak mı?" sorusuna yanıt veren Selçuk İnan ise "İnşallah bu sefer kazanan taraf biz oluruz. Sezon sonu şampiyon olmak ile daha çok ilgileniyoruz. Ben bu sene de şampiyon olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri