Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (14 Kasım 2018)

FutbolArena - Sarı kırmızılı takıma dair gündemde yer bulan tüm haberler burada... Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (14 Kasım Çarşamba GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1Galatasaray’ı Ozan Kabak kurtaracak
 Galatasaray’ı Ozan Kabak kurtaracak


18 yaşında İtalyan kulüplerinin radarına girmeyi başaran Ozan Kabak için, Galatasaray’ın gelecek planı hazır. Sarı-Kırmızılılar, genç stoperi birkaç sezon parlatıp en az 20 milyon Euro’ya satmayı hedefliyor.

Mali sorunlardan kurtulmak amacıyla altyapıya yönelen ve kısa sürede olumlu sonuçlar alan Galatasaray’da, gelecek planı yavaş yavaş oluşturuluyor. Son Kayserispor deplasmanında, altyapıdan çıkardığı 4 oyuncuyu (İsmail Çipe, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Yunus Akgün) bir arada oynayan Sarı-Kırmızılılar, bu isimlerden hem sahada hem de saha dışında yararlanmanın formülü aranıyor. Henüz 18 yaşında İtalyan kulüplerinin radarına girmeyi başaran Ozan Kabak da, bu planda yer alan oyuncuları başında geliyor.
2

Gençlerin önü açılacak

Teknik patron Fatih Terim ve ekibinin hazırladığı proje doğrultusunda, Ozan’ın şu an için satılması kesinlikle düşünülmüyor. Hedef, genç savunmacıyı birkaç sezon Süper Lig ve Avrupa’da parlattıktan sonra, en az 20 milyon Euro karşılığında satmak. Böylece hem kulüp kasasına önemli ölçüde sıcak para girecek hem de diğer gençlerin Avrupa pazarında önü açılmış olacak.

Fanatik
3Celil Yüksel formayı giydi her şey değişti!
 Celil Yüksel formayı giydi her şey değişti!


Kayserispor deplasmanında ilk kez Galatasaray formasını giyen 20 yaşındaki ön libero Celil Yüksel, mutluluktan havalara uçuyor.

Galatasaray formasını bir resmi maçta ilk kez Kayserispor deplasmanında giyen 20 yaşındaki ön libero Celil Yüksel, havalarda uçuyor. Karşılaşma sonrası, "Bugün hayalini gerçekleştiren bir çocuğun sevinciyle uyuyacağım" açıklamasını yapan genç futbolcunun, artık ekstra idmanlar yaptığı, fiziksel açıdan güçlenmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi.

Fanatik
4 Eren Derdiyok gözden düştü
Eren Derdiyok gözden düştü


Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Eren Derdiyok, Fatih Terim’in gözünden tamamen düşmüş durumda.

Ayak parmağında ağrıları olduğu gerekçesiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Eren Derdiyok, hocası Fatih Terim’in gözünden tamamen düşmüş durumda. Tecrübeli golcünün, iyileştikten sonra da kulübeden çıkması beklenmiyor.

Devre arasında yapılacak takviyelerle birlikte Eren’in gönderilmesi de planlar arasında yer alıyor.

Fanatik
5Henry Onyekuru’ya 7 milyon euro
 Henry Onyekuru’ya 7 milyon euro


Galatasaray, sezon başında Everton’dan kiraladığı Henry Onyekuru için harekete geçti. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı futbolcu için Ada temsilcisine tam 7 milyon euro bonservis önerdi. Ancak Everton’un şimdilik buna cevap vermediği belirtildi. (Güneş)
6 Galatasaray’da ’kabadayı’ krizi! Fatih Terim çılgına döndü
Galatasaray’da ’kabadayı’ krizi! Fatih Terim çılgına döndü

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe’nin Fatih Terim’e kabadayı demesi ile ilgili olarak "Susma hakkımı kullanacağım" diye konuşunca işler karıştı. Tecrübeli teknik adam bu yanıt nedeniyle isyan bayrağı açtı. Terim, "Başkan hakkımı savunmuyor. Her şeyle ben savaşamam" dedi. Bunun üzerine Cengiz’in Schalke maçı öncesinde ’kabadayı’ sözüne tepki verdiği açıklama "görülen lüzum üzerine’ başlığıyla yayınlandı. Ancak ortalık yumuşamadı.

Galatasaray’da olaylı Fenerbahçe derbisinin olumsuz etkileri sürüyor. Sarı laciverli kulüpten Fatih Terim hakkında yapılan "kabadayı" açıklaması yeni bir krizin fitilini ateşledi. Önceki gün basın toplantısı düzenleyen başkan Mustafa Cengiz’in, "Fenerbahçe’nin Fatih Terim’e kabadayı demesine yanıtınız olacak mı?" sorusuna "Susma hakkımı kullanmak istiyorum" yanıtını vermesi ortalığı karıştırdı.
7
ÇEVRESİNE DERT YANDI

Bu yanıta çok içerleyen Fatih Terim’in yakın çevresine "Başkan bile benim hakkımı savunmuyor. Her şeyle tek başıma savaşamam" ifadesinin kullandığı öğrenildi. Bu sözlerin Mustafa Cengiz’in kulağına gitmesi sonrası basın toplantısından 2 saat sonra "Görülen lüzum üzerine" başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda başkan Cengiz’in Schalke karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye verdiği "kabadayı" yanıtı yer aldı.

8
YENİ GERİLİM Mİ?

Ancak bu hamle de Terim’in yumuşatmaya yetmedi. Cengiz’in "Terim bir marka ancak Galatasaray daha büyük" demesi de yeni bir gerilimin habercisi olarak yorumlanmıştı.

Kaynak: Takvim
9 Fatih Terim kendi rekorunu kırdı
Fatih Terim kendi rekorunu kırdı

Terim’e Schalke maçı öncesi ve sonrasındaki açıklamalardan dolayı 3 maç daha soyunma odası ve yedek kulübesine girme yasağı geldi, cezası 10 maça çıktı. Fatih Hoca, 2012-13 sezonunda 9 karşılaşmada takımın başında yer alamamıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e üç maç daha ceza geldi ve toplam yasağı 10 maça çıktı. Terim, 2012-13 sezonunda 9 maç ceza çekmişti.

Fenerbahçe derbisinde hakareti ve açıklamalarından dolayı toplam 7 maçlık bir cezayla karşı karşıya kalan Terim, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 karşılaşmasının öncesi ve sonrasındaki açıklamalarıyla bir kez daha Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.
10
Fatih Terim’in konuşmalarını değerlendiren Kurul, "sportmenliğe aykırı açıklama"lar nedeniyle üç maç, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı geldi. Futbol Disiplin Talimatı’na göre sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle teknik adamlara 3 ile 7 maç arasında ceza öngörülüyor.

Kayseri karşısında ilk cezasını çeken Terim, Tahkim Kurulu’nda herhangi bir indirim almadığı takdirde, ligdeki Konya, Beşiktaş, Çaykur Rize, Başakşehir ve Sivas karşılaşmalarında takımını yalnız bırakacak. Bunların dışında fikstüre göre bu süreç içerisinde dört kupa maçı görünüyor. Eğer Cim-Bom, ilk turda elenirse, Terim ligdeki Ankaragücü ve Göztepe maçlarında da görev yapamayacak.

(Milliyet)
11 Türkiye’den ayrılan Türkiye sevdalısı futbolcular!
Türkiye’den ayrılan Türkiye sevdalısı futbolcular!

Sezon başında Suudi Arabistan takımlarına transfer olarak Türkiye’ye veda eden Bafetimbi Gomis ile Josef De Souza, ülkemizden kopamadı. İkili, önceki gün de tatil için İstanbul’a geldi.

Galatasaray’ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis, Suudi Arabistan takımına transfer olsa da kalbi Türkiye’de kaldı. Ünlü futbolcu, önceki gün ailesiyle tatil için İstanbul’a geldi. Senegal asıllı Fransız futbolcu, İstinye Park’ta dünyaca ünlü markalardan yaklaşık 400 bin liralık alışveriş yaptı.

Tıpkı Gomis gibi bu sezon başında Fenerbahçe’den Suudi Arabistan takımına transfer olan Josef De Souza da, Türkiye’den kopamadı. Brezilyalı futbolcu da önceki gün ailesiyle İstanbul’a gelip ülkemizle hasret giderdi. İstinye Park’ta alışveriş yapan ünlü futbolcu, "Türkiye’yi çok özlüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Takvim
12 Bomba iddia! Babel Galatasaray’la anlaştı!
Bomba iddia! Babel Galatasaray’la anlaştı!

Beşiktaş’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeni mukavele için 3.2 milyon euroda ısrar eden Babel’in, G.Saray’la anlaşmaya vardığı, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı kulübe gideceği öne sürüldü.

Yönetimin bütün ısrar ve çabalarına rağmen hala Beşiktaş’la sözleşme uzatmayan Babel, hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim’e çok yakın bir Galatasaraylı eski oyuncu, Babel’le anlaştıklarını ve sezon sonunda oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma transfer olacağını söyledi. Beşiktaş’la yeniden mukavele yapmak için 3.2 milyon euroda direten Babel’in, Aslan’la yaptığı iddia edilen anlaşmanın detayları hakkında ise bilgi verilmedi. Babel, bu sezon, Siyah-Beyazlı takımda beklentilerden uzak bir görüntü sergiliyor.
13
NE OLACAĞINI BİRLİKTE GÖRECEĞİZ

Genk maçından sonra transfer konusunda açıklama yapan Babel, "Şu anda Flamengo benim için bir seçenek değil. Fiorentina iddialarıyla ilgili de bir şey bilmiyorum. Geleceğim hakkında bir şey söylemeli miyim, ondan da emin değilim. Söyleyebileceğim tek şey, şu anda menajerim Beşiktaş ile görüşmeler yapıyor. Ben beklemedeyim, ne olacağını bekleyip göreceğiz" demişti. Beşiktaş Yönetimi ise hem Babel’in hem de Adriano’nun kalma niyetinde olduğunu açıklamıştı.
14
UEFA KRİTERLERİNE UYUYOR

UEFA’yla Finansal Fair Play anlaşması bulunan G.Saray, oyuncu satmadan bonservis bedeli bulunan isim alamıyor. Onyekuru’nun bonservisini alması söz konusu değil ve o bölgeye sezon sonu takviye yapmak durumunda. Bonservisi elinde olan Babel, bu açıdan G.Saray için cazip. 31 yaşındaki Babel, bu sezon Beşiktaş formasıyla 17 maçta 6 gol ve 1 asistle oynadı.

Kaynak: Akşam
15 Johan Elmander’in keşfi Aliou Badji
Johan Elmander’in keşfi Aliou Badji

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına Eren Derdiyok’suz girmek isteyen Galatasaray’da forvet hattı için ilk hedef Johan Elmander’in tavsiye ettiği Aliou Badji.

Eren Derdiyok milli arada takıma dönecek ama gurbetçi oyuncunun yerine arayışlar başladı. Eren’siz ikinci yarıya girmeyi planlayan Galatasaray’ın ara transfer hedefi, forvete iki takviye birden yapmak... Sarı-kırmızılı kulüp adına Kuzey ülkelerinde futbolcu izleyen Johan Elmander’in Djurgarden forması giyen Aliou Badji için olumlu rapor verdiği ortaya çıktı.
16

31 MAÇTA 10 GOL ATTI

İsveç ekibinde 31 maçta 10 gol atıp 3 asiste imzasını koyan 21 yaşındaki Senegalli, 1.89 boyunda ve pivot santrfor olarak oynuyor. Badji, hava toplarındaki hakimiyeti, genç yaşı ve ucuz maliyeti ile listede ilk sırada.

(Milliyet)
17 Harry Kewell’ın görevine son verildi
Harry Kewell’ın görevine son verildi

İngiltere’de Notts County kulübünün menajerliğini yapan Harry Kewell, 10 hafta sonunda görevden alındı.

Ülkemizde futbolcu olarak Galatasaray forması giyen Harry Kewell, menajer olarak çalıştırdığı Notts County’deki görevinden 10 hafta sonunda alındı.

Sezon başında League 2’de mücadele eden Notts County ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 40 yaşındaki Kewell, geride kalan 14 haftada yalnızca 3 galibiyet alınca görevine son verildi.

Kulüp başkanı Alan Hardy, ’’İşlerin yolunda gitmeyeceğini düşündüğümüz için böyle bir karar aldık’’ açıklaması yaptı.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...