Mustafa Cengiz'den Ali Koç ve Fikret Orman'a yanıt

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fikret Orman ve Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verdi.

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarına yanıt verdi. Mustafa Cengiz, TFF'nin Fatih Terim'e tazminat ödemesini eleştiren Ali Koç'a, "Ali Koç, devletten sonra en büyük işverenlerden biri. Kendisi tek taraflı tasarrufta bulunduğunda tazminat ödemiyor mu?" dedi.

Galatasaray Haberleri: Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a yanıt


TFF Genel Kurulu'nda konuşan Ali Koç, "Eski bir Milli Takım teknik direktörüyle yollar ayrıldı ve TFF tazminat ödedi. Bu tazminat kulüplerin parasıdır. Aslında TFF'nin tazminat vermeme hakkı vardı. Niye bu hak kullanılmadı?" dedi.

TRT Spor'a konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Koç'un açıklamalarına "Eğer bir çalışanın sözleşmesini tek taraflı feshederseniz , tazminat ödemek zorundasınız. Fatih Terim haklı olarak TFF'den tazminat istedi. Ali Koç, devletten sonra en büyük işverenlerden biri. Kendisi tek taraflı tasarrufta bulunduğunda tazminat ödemiyor mu?" şeklinde yanıt verdi.

FİKRET ORMAN'A YANIT

Mustafa Cengiz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, açıklamalarına da yaıt vererek, "Yenilgileri hazmedebilmek bir meziyettir. Hatalardan ders çıkarmak gerekir. Yöneticiler konuşurken öfkelerini gizlesinler. Ömer Hayyam'dan alıntı yapmak istiyorum, "Bir cahille konuşmaya gör cehennem neymiş. Yenilgileri hazmedebilmek bir meziyettir. Hatalardan ders çıkarmak gerekir. Yöneticiler konuşurken öfkelerini gizlesinler. Ömer Hayyam'dan alıntı yapmak istiyorum, "Bir cahille konuşmaya gör cehennem neymiş." dedi.

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ?

"Alanyaspor - Galatasaray maçı geçen sezon ligin şampiyonunu belirledi. Hakemlik faciası yaşandı. Bu sene de Rize-Galatasaray ve Beşiktaş-Galatasaray maçları. Çaykur Rizespor - Galatasaray ve Galatasaray - Beşiktaş maçları Türk futbol tarihine kara leke olarak geçen maçlardır. Bu sezon Çaykur Rizespor - Galatasaray ve Galatasaray - Beşiktaş maçları Türk futbol tarihine kara leke olarak geçmiştir. Hakemler Türkiye'de maçı sahada oynamıyor. Daha önceden kafalarında oynayıp sahaya çıkıyorlar. Bu tarz hakemlerin futboldan ellerini ayaklarını çekelim. Eyyama gerek yok. Hakemler gördüğünü çalacak, o kadar. Hata yapabilir. Ancak art niyetli hatayı herkes görüyor. Epey bir zamandır kötü bir hakem yönetimi var. Federasyon ve MHK'nın en önemli işinin bu olduğuna inanıyorum. Kurullarda birisinin talimatına göre karan veren değil, kurallara göre karar veren insanlar olmalı."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri