Mustafa Cengiz noktayı koydu: "Arda gündemimizde yok"

Galatasaray'da son dakika açıklaması! Başkan Mustafa Cengiz, Arda Turan transferiyle ilgili son noktayı koydu. 

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan transferiyle ilgili son noktayı koydu. Yönetim ve teknik heyet arasında gerçekleşen transfer zirvesinde fikir alışverişlerilinde bulunurken, başkan Mustafa Cengiz DHA'ya Arda Turan transferiyle ilgili gelen soruda net bir ifade kullandı.


Galatasaray Haberleri: Arda Turan Galatasaray'a geliyor mu?


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, DHA'ya yaptığı açıklamada Arda Turan ile ilgilerinin olmadığını söyledi ve geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacaklarını ifade etti.

Mustafa Cengiz, "Geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacağız. Arda Turan gündemimizde yok. Takıma uzun yıllar katkı sağlayıp sonrasında kazanç elde edebileceğimiz oyunculara yöneleceğiz." diye konuştu.

FATİH TERİM ARDA TURAN HAKKINDA NE SÖYLEMİŞTİ?

Arda Turan ile Fatih Terim ilişkiyle, futbolcu Arda ve teknik direktör Fatih Terim arasındaki ilişkiyi ayıralım. Özel hayattaki ilişkimiz ayrı. Arda önemli bir oyuncu. Galatasaray için önemli bir figürdü. Nasılk olur, nasıl gelişir bilmiyorum. Bana Galatasaray'da bırakmalı mı derseniz oyum bundan yana olur.Arda Turan hem iyi bir Galatasaraylı, hem de futbola vermesi gereken zaman dilimi var. Son yılları biraz pas geçti. Nasıl olur, ne olur bilmiyorum. Sizin sorunuza Arda iyi bir Galatasaraylıdır, Galatasaray da kendi çocuklarına her zaman sahip çıkar. Bana göre futbolu Galatasaray'da bırakmalı. Biri hak edecekse bu Arda'dır.


Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri