Muslera: 'Fenerbahçe'nin tek pozisyonu gol oldu'

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Fenerbahçe derbisinde rakiplerinin girdikleri tek pozisyonda golü attıklarını söyledi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında ağırladığı ezeli rakibi Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Dev derbinin ardından Fernando Muslera ve Henry Onyekuru, yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muslera ve Henry Onyekuru, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi açıklamaları


Fernando Muslera maç sonu açıklamasında Fenerbahçe'ye göndermede bulunarak, "Fenerbahçe bulduğu tek pozisyonda golü attı. Şampiyonluk yarışında çok önemli bir maçtı. İyi oynadık ve ama bitiricilikte daha iyi olmalıydık. 2021 yılına kadar Galatasaray ile sözleşme var. Şampiyon olmadan gitmek istemiyorum. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Ayrıca maçtan önce Can Bartu ve Metin Oktay'ın forma değiştiği tişörtleri giydik. Fenerbahçe ve Can Bartu'nun ailesine başsağlığı diliyorum. Çok önemli bir kişiydi." dedi.

ONYEKURU: "EZELİ RAKİBİMİZE GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Henry Onyekuru da Can Bartu için Fenerbahçe'ye başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, "Ezeli rakibimiz ile oynadık. Bu maçta gol atttığım için çok mutluyum. Kazanmamız gerekiyordu ama olmadı. Bu nedenle üzgünüm. Kalan maçlara en iyi halde çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE KADIKÖY'DE GEÇİT VERMİYOR

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de en son 1999-2000 sezonunda 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın büyük hasreti 20 yıla çıktı. Sarı lacivertli takım, kabus sezona rağmen Galatasaray'ın seriyi bozmasına izin vermedi. Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'a 20 yıldır yenilmesinin yanı sıra, Beşiktaş'a 14, Trabzonspor'a ise 19 yıldır boyun eğmedi.


Eljif Elmas ve Nabil Dirar, Fenerbahçe - Galatasaray maç sonu açıklamaları


Fenerbahçe'nin derbide beraberlik golünü atan Eljif Elmas maç sonu açıklamasında, ""Bu büyük derbide oynadığım, gol attığım ve Kadıköy'de derbi kaybetmeme serisine katkı sağladığım için çok mutluyum. Golü attığım anda hiçbir şey hissetmedim. Sadece taraftarımıza koştum ve sevincimi yaptım." ifadelerini kullandı.

NABİL DİRAR: "ALİ KOÇ BİZİ TEBRİK ETTİ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç derbinin ardından saha kenarına gelerek sarı lacivertli futbolculara bir konuşma yaptı. Fenerbahçe'nin derbideki sağ beki Nabil Dirar, maç sonu açıklamasında, "10 kişi kaldık ve iyi bir skor elde ettik. Maç sonunda Ali Koç başkanımız kolay bir maç olmadığını gördüğü içingelip bizi tebrik etti. 10 kişiyle Galatasaray'a karşı her şeyimizi verdik. Taraftarlarımız müthişti. Coşkuları ve katkıları için onlara çok teşekkür ederiz. Zor bir yıl oldu. En özel maçı kazanmak istiyorduk, kendimizi affetirmek istiyorduk ama olmadı. Fırsatları geri teptik." dedi.

Son dakika Spor Toto Süper Lig Haberleri FutbolArena.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri