Mitroglou için açıklama: "Göz ardı etmiyoruz!"

Lecce kulübünden Mitroglou'nun transferi hakkında açıklama yapıldı ve Yunan futbolcunun transferi hala bir seçenek olarak durduğu ifade edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da bu sezon kadroda düşünülmeyen Mitroglou için devreye giren Lecce'den açıklama geldi.

Lecce kulübünden Mauro Meluso, Mitroglou transferini inkar etmedi ve şu anda Yunan golcüyle birlikte Adebayor seçeneklerini dışlamadığını söyledi.

Mauro Meluso yaptığı açıklamada, "Adebayor ve Mitroglou ile ilgili şu anda hiçbir şeyi dışamam. Kadromuzu güçlendirmeye ihtiyacımız var. Özellikle hücum hattı. Hızlı bir şekilde çözmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kostas Mitroglou Lecce'ye transfer olacak mı?


Avusturya kampında Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den geçer not alamayan Kostas Mitroglou ile yolların ayrılması gündeme geldi. Corriere dello Sport'un haberine göre Lecce forvet transferinde Kostas Mitroglou'nu listeye dahil etti.

Lecce'nin sportif direktörü Mauro Meluso aracılığıyla transfer temaslarının kurulacağı ifade edilirken, golcü probleminin hızlıca çözülmek istendiği vurgulandı. Lecce yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz ile ilgilenmiş ancak siyah beyazlı kulüpten olumsuz dönüş almıştı.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri