Mete Kalkavan'a Mariano'dan tepki! 'Ofsayt değil'

Konyaspor - Galatasaray maçının ardından Christian Luyindama ve Mariano açıklamalarda bulundu. Mariano hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Galatasaraylı futbolcular Christian Luyindama ve Mariano, yayıncı kuruluşa dikkat çeken ifadeler kullandı. Hakem Mete Kalkavan'a serzenişte bulunan Mariano, Diagne'nin penaltı beklediği pozisyondan önce ofsayt olmadığını söyledi.

Mariano ve Luyindama, Konyaspor - Galatasaray maç sonu açıklamaları


Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Mariano maç sonu açıklamasında, "Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama söyleyeceğim. Diagne'nin pozisyonunda ofsayt olmadığını düşünüyorum. Kalan maçlara final gibi hazırlanıp mutlu sona erişmeyi amaçlıyoruz. Artık her şey bizim elimizde. Lider olmak için gelmiştik. Elimizden geleni yaptık, pozisyonları değerlendiremedik. Aleyhimize bazı hatalar yapıldı. Kritik haftalara girdik. Umarım bundan sonra yapılan hatalar minimum seviyeye iner." dedi.

LUYİNDAMA'DAN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Christian Luyindama beraberliğin kötü bir sonuç olmadığını dile getirdi. Luyindama maç sonu demecinde, "1 puan fena değil. Elimizden geleni yaptık. Futbolda üç seçenek vardır. Biz berabere kaldık. Şampiyonluk yarışına devam ediyoruz. Kalan 4 maçı da kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Hakemlerle ilgili konuşmaya gerek yok. Zaten herkes ceza almamız için bekliyor. Boşuna çanak tutmaya gerek yok." ifadelerini kullandı.

Konyasporlu Uğur Demirok ise, "Bugün beraberliği hak edecek bir oyun oynadık. Böyle oynamaya devam edersek puanlar gelecektir." dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri