Galatasaray'a piyango gibi teklif

FutbolArena - Galatasaray, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için çalışırken, bir yandan da istediği verimi alamadığı futbolcuları elden çıkarma peşinde. 

1
Takımda forma şansı bulamayan futbolcuları elden çıkarıp kar etmek isteyen sarı-kırmızılılara piyango gibi bir teklif geldi.
2
Galatasaray taraftarının büyük umutlar beslediği ancak fazla forma şansı bulamayan Sinan Gümüş’e, Portekiz ekibi Benfica piyango gibi bir teklif yaptı.
3
Portekiz basınında O Jogo’da çıkan habere göre Benfica, Sinan’ın transferinde sona yaklaştı. Portekiz Kulübü’nün bu transfer için 5.5 milyon Euro bonservis ödeyeceği öne sürüldü.
4
Galatasaray’da hak ettiği değeri görmediğine inanan Sinan’ın da bu transferde istekli olduğu belirtildi.
5
23 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 4’ü ilk 11 olmak üzere 15 maçta forma giydi. 2 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Sinan’ın sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi 31 Mayıs 2019’da sona eriyor.
6
1994 doğumlu Almanya doğumlu olan Sinan Gümüş 2014 - 2015 sezonunda Galatasaray’ın kadrosuna bonservis bedeli ödenmeksizin katıldı.
7
1.79 boyunda olan sağ kanat oyuncusu bu süre zarfında Galatasaray forması ile 53 karşılaşmada görev alırken, bu süre zarfında 14 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 gol pası verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...