Mbaye Diagne: 'Beni incitiyorlar ama dayanacağım'

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne son dönemde yaşadıkları hakkında bir yazı kaleme aldı.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'dan ayrılarak Club Brugge ile kiralık sözleşmesi imzalayan Mbaye Diagne, Belçika'da zor günler geçiriyor. PSG maçında kaçırdığı penaltıdan sonra soyunma odasında kavga ettiği iddia edilen Mbaye Diagne, önce kadro dışı bırakılmış, ardından affedilmişti. Senegalli futbolcu sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Mbaye Diagne Club Brugge'de kaç gol attı?



Mbaye Diagne, Club Brugge formasıyla çıktığı 9 resmi maçta 4 gol attı. Son dönemde kötü günler yaşayan Diagne, instagram hesabından yaptığı paylaşımda "İnsanlar beni incitiyor ama dayanacağım" dedi.

"İNSANLAR BENİ ELEŞTİRİYORLAR VE İNCİTİYORLAR"

Diagne kaleme aldığı yazısında, "Doğduğumdan beri insanlar benim hakkımda konuşuyorlar, beni eleştiriyorlar ve beni incitiyorlar. Bu eleştiriler daha iyi olmam için bana güç veriyor. Şimdiye kadar dayandım, sonsuza dek dayanmaya devam edeceğim. Tanrı'nın bana verdiği irade, güç, cesaret ve ailem sayesinde hedeflerime ulaşacağım." ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PSG deplasmanında 1-0 mağlup olan Club Brugge'de Mbaye Diagne penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. Takımın penaltısı olmamasına rağmen topun başına geçen Diagne'nin penaltıyı kaçırması olay oldu.

Maç sonrası soyunma odasında Diagne ile takım arkadaşları arasında başlayan tartışmanın bir anda alvelendiği ve yardımcı antrenöre yumruk isabet ettiği belirtildi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri