Martin Linnes ve Garry Rodrigues'ten şampiyonluk sözleri - Galatasaray Haberleri

Galatasaray'ın, Adanaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın yıldızlarından Linnes ve Garry Rodrigues karşılaşmanın ardından konuştu. 

FutbolArena - Galatasaray'ın Adanaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından başarılı bir performans sergileyen Martin Linnes ile maçta 1 gol atan Garry Rodrigues yayıncı kuruluşa konuştular.

LİNNES'TEN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

"Bugün çok önemli bir maçtı. Kesinlikle 3 puan almamız gerekiyordu. Önümüzdeki takımlardan uzaklaşmamız gerekiyor. Kendi performansım için de mutluyum. Performansımı beğendiğimi söyleyebilirim. Kendi performansımdan da memnun kaldığımı söyleyebilirim. Neden sol tarafta oynadığımda daha etkili olduğum hakkında bir cevabım yok"

GARRY RODRİGUES'TEN MAÇ SONU AÇIKLAMASI!

" Çok önemli bir galibiyetti. Yukarıdaki takımlardan kopmamamız gerekiyordu. Skora da katkı yaptığım için çok mutluyum. Tabiri caizse bizim maçımızdı. Herkes bunu hissediyordu. Sahaya girdiğimiz andan itibaren bu enerjiyi verdiğimizi düşünüyorum. 2-0'dan sonra daha rahatladık ve iyi oynadık. Ancak demin de belirttiğim gibi önemli bir maçtı herkes iyi konsantre olmuştu.

Galatasaray - Adanaspor maçında Linnes nasıl oynadı?


Son haftalarda forma aldığı her maçta görev aldığı bölgelerde son derece başarılı bir performans sergileyen Linnes, Adanaspor maçında da taraftarları adeta mest etti.

Spor Toto Süper Lig 26. haftasında oynanan Galatasaray - Adanaspor maçının 57. dakikasında da bir penaltı yaptıran Linnes, bunun yanı sıra özellikle ikili mücadelelerde ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekti. Linnes Adanaspor maçında bilhassa 70 dakikalık bölümde 7 ikili mücadele kazanarak bu alanda hem kendi takımının, hem de maçın en başarılı futbolcusu oldu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri