Mariano'nun yerine kim oynayacak? Fatih Terim'in 2 formülü

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in uygulamayı planladığı ve taktiksel antrenmanlarda değişim yaparak denediği 2 formül var.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim önderliğindeki teknik heyet, Mariano'nun yerine kimin oynatacağı konusunda kararsız kaldı.

Şener Özbayraklı, Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?


Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Mariano'nun yokluğu ilk 11'de bazı değişikliklere neden olacak.

FATİH TERİM'İN KARARSIZ KALDIĞI 2 PLAN

Fatih Terim'in uygulamayı planladığı ve taktiksel antrenmanlarda değişim yaparak denediği 2 formül var:

1- Linnes sağ beke Ömer sol beke geçecek. Sol kanatta ise Onyekuru görev alacak.

2- Şener sağ bekte Linnes sol bekte görev alacak. Sol kanatta yine Ömer Bayram forma giyecek.

Mariano'nun yokluğunda Terim taktik antrenmanlarında işte bu diziliş ve kurguları denemeye başladı.

ÖMER BAYRAM SOL BEKTE Mİ OYNAYACAK?

Tecrübeli teknik adamın ilk tercih ile alakalı çekincesi ise Ömer Bayram oldu. Sezonun başından bu yana orta sahada görev alan ve bu bölgede çok iyi bir performans sergileyen Ömer'in sol bekte oyununda düşüş yaşama ihtimali ve Onyekuru'nun henüz yüzde 100 hazır olmaması nedeniyle kararını Şener, Onyekuru ve Ömer'in bu bölgelerde taktik antrenmanlardaki oyununa göre son gün vermeyi planlıyor.

Öte yandan Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın en önemli gol silahı olan Falcao'nun, Malatya karşısında ikinci yarıda süre alması bekleniyor.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri