Marcao'nun eşi isyan etti! "Bana ve kızıma edilen hakaretler"

Galatasaraylı futbolcu Marcao'nun eşi, Yeni Malatyaspor maçının ardından kendisine ve kızına yönelik gelen hakaretlerden dolayı instagram hesabını kapatacağını söyledi. 

FutbolArena - Galatasaraylı futbolcu Marcao son haftalardaki performansı nedeniyle taraftarların eleştirisine maruz kalırken, Brezilyalı futbolcunun eşi kendisine ve kızıa yönelik hakaretlerden dolayı instagram hesabını kapatacağını açıkladı.

Galatasaray savunmasnda son dönemde Marcao ve Luyindama'nın performansı yoğun bir şekilde eleştirilirken, Brezilyalı futbolcunun eşiinstagram hesabından yaptığı açıklamada kendisine ve kızına yönelik gelen hakaretlerden dolayı hesabını kapatacağını söyledi ve profilini gizledi.

ERMAN TOROĞLU'NDAN MARCAO VE LUYINDAMA YORUMU

Öte yandan A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçının devre arasında Marcao - Luyindama ikilisinin performansıyla ilgili olarak, "Galatasaray'ın stoperlerinde ise el bombası var. Her an patlayabilir. Patladıkları an etrafındaki 5-6 kişiyi öldürebilirler. Her an patlayabilirler. Topu vereceksin, veremiyorsun. Ayak içi atamıyorsun. Karşı kaleye gittin, sol ayağına geldi ve onu atamadın. Marcao ve Luyindama geldiklerinde daha iyi oynuyorlardı. Geriye gidiyorlar. " ifadelerini kullandı.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri