Marca'dan flaş manşet! 'Bebek Benfica Galatasaray'ı yendi'

İspanyol gazetesi Marca, Galatasaray - Benfica maçının arıdndan çarpıcı ve dikkat çeken bir başlık attı. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Benfica'ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşma dünya basınında da yer aldı. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'dan ise çarpıcı bir başlık geldi.

Marca gazetesi, Benfica'nın Galatasaray ile oynadığı maçta rotasyonlu ve daha da önemlisi genç kadrosuna dikkat çekerek, "Bebek Benfica Galatasaray'ı mağlup etti" başlığını attı. Felix, Gedson ve Florentino başta olmak üzere Benfica'da 19-20 yaşlarında genç futbolcuların oynadığı Portekiz ekibi Galatasaray karşısında 2-1 kazanarak rövanş öncesinde avantaj elde etti.

GEDSON FERNANDES NELER SÖYLEDİ?

Harika bir oyun oynadık. Mücadele ettik, dinçtik. Bundan sonra da harka sonuçlar için çalışmaya devam etmek zorundayız. Galatasaray'ın stadında çok güzel bir atmosfer var. Her takım için işleri zorlaştıracak bir atmosfer. Ancak biz bu atmosfere kalitemizle cevap verdik. "Biz bir takımız. Kaliteli bir takımız ve sükunetle çalışarak yolumuza devam ediyoruz. Hepimiz çalışmaya devam ettiğimiz sürece daha da büyüyeceğiz."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri