Lucescu Marcao'yu istiyordu! İstifa sonrası neler olacak?

Dinamo Kiev'den istifa eden Mircea Lucescu, göreve geldiğinde transfer listesinin başına Galatasaraylı Marcao'yu yazmıştı. Rumen teknik adamın ayrılmasıyla transfer belirsiz bir hal aldı. 

FutbolArena Dış Haberler - Dinamo Kiev'den tepkisi nedeniyle ayrılan Mircea Lucescu, göreve geldiğinde yönetimle yaptığı görüşmede listenin başına Galatasaray'dan Marcao'yu yazmıştı.

Galatasaray Haberleri: Marcao Galatasaray'da kalacak mı?


Rumen basını, Lucescu'nun yönetimden ilk isteğininin Galatasaray'dan Marcao olduğunu yazdı ve Ukrayna basınında Dinamo Kiev'e yakın kaynaklar da Marcao transferini doğruladı. Ancak Lucescu'nun istifa etmesinin ardından Marcao transferi de belirsiz bir hal aldı.

Yeni sezonda kadroda büyük revizyon gerçekleştirecek olan Galatasaray'da Marcao'nun takımda kalıp kalmayacağı ise gelecek olan tekliflere bağlı.

Marcao, Galatasaray formasıyla ligde bu sezon 28 maçta forma giydi. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası dahil olmak üzere tüm kulvarlarda 39 maçta görev yapan Marcao'nun, sarı kırmızılı takımla 2022'ye kadar sözleşmesi devam ediyor.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri