Garry Rodrigues ile Volkan Demirel arasındaki diyalog

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta Garry Rodrigues ile Volkan Demirel arasında yaşanan diyalog ortaya çıktı.

1
Süper Lig’de dev derbide Fenerbahçe, Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederken maç içinde Volkan Demirel ve Garry Rodrigues arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
2
Fanatik’in haberine göre; Süper Lig’de 28. haftada Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanından 90+1’de gelen Josef de Souza golüyle 1-0 galip ayrılırken, maç içinde Galatasaray’ın önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadığı anın ardından Volkan Demirel ve Garry Rodrigues arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
3
71. dakikada Sneijder’in ceza sahasına gönderdiği ara pasında sağ çaprazdan içeri giren ve Volkan Demirel’le karşı karşıya kalan Rodrigues’in şutunu tecrübeli kaleci kurtardı.
4
Pozisyonun ardından iki oyuncu da karşı karşıya yerde kalırken, Rodrigues golü kaçırmanın verdiği üzüntüyle "Neden?" diye bağırdı.
5
Bu sözleri duyan Volkan ise ona "Çünkü ben buradayım" şeklinde iki kez karşılık verdi. Daha sonra iki oyuncu da birbirlerinin yerden kalkmasına yardım ederek, oyuna devam ettiler.
6

Futbolarena anasayfasından devam...