Linnes 2021'e kadar Galatasaray'da! Yeni sözleşme ve maaşı

Galatasaray'da Norveçli futbolcu Martin Linnes'in sözleşmesinin 2021'e kadar uzatıldığı KAP'a bildirildi. 

FutbolArena - Galatasaray'da resmi anlaşma! Sarı kırmızılı takımda Norveçli futbolcu Martin Linnes'in sözleşmesi 2021'e kadar uzatıldı. Galatasaray kulübü KAP'a yaptığı bildirimde Linnes'in sözleşmesinin 2021'e kadar uzatıldığını açıkladı.


Galatasaray Haberleri: Martin Linnes'in yeni sözleşmesi


Galatasaray'da daha önce yıllık 950 bin euro + 10 bin euro maç başı alan Linnes'in yeni sözleşmesinde 1.4 milyon euro garanti para alacağı duyuruldu. İmza töreninde Martin Linnes, eşi ve çocuğuyla birlikte Abdurrahim Albayrak'la poz verdi.

FUTBOLARENA AYLAR ÖNCESİNDEN DUYURMUŞTU! --> TIKLAYIN

EŞİ TÜRKİYE'Yİ SEVDİKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Norveçli futbolcunun eşi Elisabeth Haugen de Türkiye sevildiklerini ve burada mutlu olduklarını söylemiş "Galatasaray taraftarları benimle fotorğaf çektiriyor ve bunları sosyal medyada paylaşıyor. Türkiye'de kendimizi bulduk. Kulüpte ve taraftarlarla çok iyi ilişkilerimiz var. Beni, Linnes'i ve ailemizi seviyorlar. Burada çok seviliyoruz. Bu da mutlu olmamız için gereken bir sebep." ifadelerini kullanmıştı.



5 AY ÖNCE ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI

Galatasaray'da hem Teknik Direktör Fatih Terim, hem de yönetimin aldığı ortak kararla Linnes ile 5 ay önce anlaşma sağlanmasına rağmen resmi açıklama Nisan ayında yapıldı.

NEDENİ MOTİVASYON

Nedeni ise o dönemde başta Selçuk İnan olmak üzere Sinan Gümüş, Muğdat Çelik, kiralık olan ve Galatasaray'da kalmak isteyen Ndiaye gibi oyuncuların durumunun belirsizliği ve Linnes'in sözleşmesinin açıklanmasının takım içinde bu oyuncuları etkileyebikeceği düşünülerek sezon sonunda duyurulması kararı alındı.

LINNES'TEN İLK AÇIKLAMA

Sonunda.i Bu rüya gerçek oldu. Bu muhteşem kulüpte bana uzun yıllar futbol oynama şansı verilecek olması, istediğimden çok daha fazlası. Bana bu fırsatı sunan Başkanımıza ve Sayın Abdürrahim Albayrak'a teşekkürler. Ayrıca hocama, teknik ekibe ve tüm takım arkadaşlarıma bana güvendikleri için teşekkür etmek istiyorum. Son olarak tüm taraftarlarımıza mesajım: ilk günden beri aramızda özel bir bağ oluştu ve bunun sonsuza dek sürmesini umuyorum.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri