"Lig başlasın, maçlar şifresiz yayınlansın"

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, liglerin başlatılması ve maçların şifresiz yayınlanması gerektiğini dile getirdi.

FutbolArena - Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'nde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Liglerin bir an önce başlaması gerektiğini vurgulayan Çakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenerek karşılaşmaların şifresiz yayınlanması için devreye girmesi ricasında bulundu. İşte Çakar'ın yazısından bir bölüm:

"FABRİKALAR ÇALIŞIYOR, FUTBOL NEDEN OYNANMASIN!"

"Futbol başlamalı çünkü kulüpler batmak üzere. Eksi bakiyelerini, maddi açıklarını bir nebze olsun kapatabilirler ve az da olsa nefes alabilirler. Bir diğer gerekçe ise sosyal yönden... Ülke olarak bazı istisnalar dışında izolasyona, sokağa çıkma kısıtlamalarına, sosyal mesafe uygulamalarına riayet ediyoruz. Üstelik koskoca Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, İspanya'nın patladığı, rezil olduğu, kepaze olduğu bu salgında devlet olarak çok ama çok başarılı işler yaptık. Ama genç bir nüfusumuz var ve bu nüfus için en önemli sosyal eğlence kaynağı da galiba futbol. Futbolun bir an önce başlaması sosyal mutluluk, eğlence açısından önemli. Stres ve depresyondan kurtulmanın da en etkili çaresi. Çünkü bu ülkede fabrikalar çalışıyor, özel sektör çalışıyor, belli sayı azaltmalarıyla devlet daireleri çalışıyor. Futbol neden oynanmasın!"

"MAÇLAR ŞİFRESİZ YAYINLANMALI"

"Pek tabii ki maçlar seyircisiz olmalı. Seyircisiz olduğunda kontrol etmeniz gereken toplam 200 kişi olur. Burada gerekli sağlık önlemlerini sağlamak asla zor olmaz. Fakaaaat.. Millet, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dan tarihi bir hamle ve karar bekliyor. Ligler başladığında seyircisiz olacak. Herkesin evinde de Digiturk yok. Dolayısıyla milyonlarca sporsever maçları izlemek isteyecek. Cumhurbaşkanımız belki bu olayı çözebilir. Yayıncı kuruluş, hiç değilse geride kalan 8 haftayı şifresiz ya da yayın haklarının, TRT'ye devriyle halkı çok mutlu etmiş olur."

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri