Levent Şahin'den maç sonu Falcao açıklaması

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Radamel Falcao'nun dönüş tarihi hakkında konuştu.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında ağırladığı Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. Fatih Terim'in cezalı olması nedeniyle basın toplantısına çıkan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Göztepe galibiyetinda sonra açıklamalarda bulundu.

"FALCAO İLE BİRLİKTE 8 OYUNCUMUZ EKSİK"

Levent Şahin, Falcao'nun tahmini dönüş süresi için gelen soruya "Falcao ile birlikte 8 oyuncumuz eksik. Her oyuncumuz değerli. Falcao dün itibariyle takımla birlikte antrenmanın belli bölümlerine başladı. Doktorlarımız daha sağlıklı bilgiyi verir." ifadelerini kullandı.

"O SEZON ŞAMPİYON OLMUŞTUK"

Fatih Terim'in Galatasaray dönüş yıl dönümündeki tesadüfe dikkat çeken Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin: "3 yıl önce Fatih hocanın 'Nerede kalmıştık' paylaşımıyla yine Göztepe maçı, sahamızda 3-1 kazanmıştık. O sezon şampiyon olduk. Umarız bu sezon da aynı şekilde sonuçlanır." diye konuştu.

"HOCAMIZ HER DOKUNUŞUYLA YANIMIZDA"

"Teknik ekip için her zaman çok büyük bir eksikliktir. Çok net bir şekilde kenarda hissediyoruz. Hocamız öyle bir insan ki bize her dokunuşuyla, her söylemiyle ve her yaptığı hareketle yanımızda olduğunu gösteriyor. Oyuncu grubu için şunu söyleyebilirim; evet bizler için çok büyük eksiklik ama saha içerisinde ne yaptığını bilen, sorumluluğunu bilen ve formanın hakkını vererek, hocanın eksikliği hissettirmeden mücadele eden çok karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Fikstürle zorlu bir sürece geçiyoruz. Ama biz büyük bir takımız. Lig uzun bir maraton. 27 maç var."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri