'Levent Nazifoğlu yoksa ben de yokum' - Galatasaray Haberleri

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu'nun istifasının ardından perde arkasında oldukça çarpıcı gelişmeler ortaya çıktı. 

FutbolArena Özel - Galatasaray'da Levent Nazifoğlu'nun görevinden istifa etmesi gündeme bomba gibi düşerken, perde arkasında yaşanan ilginç gelişmelere FutbolArena ulaştı.


Levent Nazifoğlu'nun istifası sonrası Galatasaray'da yeni kriz


Hatırlanacağı üzere Trabzonspor deplasmanına gitmeyen Levent Nazifoğlu'nun yönetimle yaşadığı sorunlara, Nazifoğlu'nun eski sporcular derneğinden yakın arkadaşı Cengiz Özyalçın'dan büyük tepki geldi.

LEVENT NAZİFOĞLU YOKSA BEN DE YOKUM!

Levent Nazifoğlu'nun Trabzonspor deplasmanına yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle gitmemesinin ardından Cengiz Özyalçın'dan bu duruma büyük tepki gelirken, "Yapılan yanlış! Levent yoksa ben de Trabzon'a gitmem." diyerek maç kafilesinden son anda adını sildirdiği ortaya çıktı. Cengiz Özyalçın'ın bu tutumunun ardından önümüzdeki günlerde radikal bir karar almasının an meselesi olduğu bilgisine ulaşıldı.

LEVENT NAZİFOĞLU NELER SÖYLEDİ?

"GALATASARAY'DA MASKELİ BALO OYNANIYOR"

"Şöyle oldu, böyle oldu demeyeceğim. Gerçekten çok yoruldum. Her gün yalanlarla uğraşmaktan yoruldum. Galatasaray'da maskeli balo oynanıyor ve ben bu maskeyi takmayacağım. Kötülüklerle baş edemedim. Aileme vakit ayırmaya karar verdim. Kimse benim istifamı benden istemedi. Benim şahsi, hür irademle aldığım karardır."

"DURSUN ÖZBEK'E KIRGINLIĞIM YOK"

"Dursun başkan Galatasaray'ı düze çıkaracak karaktere sahip bir başkan. Dürüstlüğüne kefilim. Ancak rahat bırakılmalı. Rahat bırakılmıyor. Özellikle dış etkenlerden tabi ister istemez etkileniyor. Eğer rahat bırakılırsa Galatasaray'ı kaostan çıkaracağına yürekten inanıyorum. Kırgınlığım yok."

"DURSUN ÖZBEK'İ YÖNETİMDEN İKİ İSİM ZOR DURUMDA BIRAKIYOR"

"Yönetimden 2 isim vereyim ama neyse vermeyim. O kişiler başkanı zor durumda bırakıyor. Ancak bundan sonra polemik yaratacak konularda olmak istemiyorum. Görevdeyken birçok konu hakkında konuşuyordum. Belki düzelir bu işler diye ama düzelmedi. Artık köşeme çekilip taraftar olarak Galatasaray'ı izleyeceğim."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri