Lecce, Mitroglou yerine Moting'e yöneldi

Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Mitroglou'na talip olan Lecce'nin önceliği Choupo Moting'e verdiği belirtildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bir yandan da yabancı kontenjanı nedeniyle kadrodan gönderilecek futbolcular hakkında gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmıızlıların geçtiğimiz devre arasında kiralık Kostas Mitroglou da kadroda düşünülmeyen futbolculardan biri. Lecce'nin talip olduğu Yunan golcünün transferinde son gelişmeleri derledik.

Galatasaray Haberleri: Mitroglou, Lecce'ye transfer olacak mı?


İtalyan basınından Tuttosport'ta yer alan habere göre Lecce ilk etapta kadrosuna katmak istediği Mitroglou'nda geri adım attı. İtalyan ekibinin PSG'de forma giyen Choupo Moting'i ilk sıraya aldığı ve Kamerunlu oyuncunun transferini bitirmeyi hedeflediği belirtildi. Lecce'nin bu nedenle şimdilik Mitroglou transferini geri plana attığı iddia edildi.


Mitroglou, Galatasaray'dan ayrılıyor mu?


Kadrosunu son olarak Nzonzi hamlesi ile güçlendiren Galatasaray'da sıra şimdi ayrılıklarda.

Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim, hem kamp hem de antrenman performansını beğenmediği Kostas Mitroglou'na açık bir mesaj verdi.

Denizlispor maçının kadrosuna alınmayan Yunanlı golcüye ' Kalırsan şans bulamazsın' mesajı açıkça verilirken Lecce'nin istediği oyuncuya da İtalyan kulübü ile transfer görüşmesi yapabileceği iletildi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri