Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (16 Ekim 2018)

FutbolArena - Galatasaray’la ilgili gündemde yer bulan tüm haberler FutbolArena farkıyla sizlerle buluşuyor. Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (16 Ekim Salı GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1Yok böyle fikstür... 23 günde 1’i derbi 6 dev maç!
 Yok böyle fikstür... 23 günde 1’i derbi 6 dev maç!

Milli ara sonrası Galatasaray’ı çok zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, 23 gün içinde, 1’i Fenerbahçe derbisi, 2’si Şampiyonlar Ligi’nde Schalke sınavı, 3 de Süper Lig maçı olmak üzere 6 kritik sınava çıkacak.

Galatasaray’ı önümüzdeki 23 günlük süreçte, çok zorlu bir fikstür bekliyor... Milli ara sonrası sezona kaldığı yerden devam edecek olan Sarı-Kırmızılı ekip hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde son derece kritik 6 sınava çıkacak. Yani Aslan, ortalama her 4 günden daha az bir vakitte maç oynamış olacak. Üstelik, bu 6 karşılaşmadan 1’i Fenerbahçe derbisi...
2
Viraj sonunda milli maçlar

Aslan’ın ilk rakibi cuma günü Türk Telekom Stadı’nda Bursaspor olacak. Bu karşılaşmayı takip eden çarşamba günü, Aslan Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’yi ağırlayacak. Sadece 4 gün sonra ligde Yeni Malatya deplasmanına gidecek olan Cim Bom, aynı hafta cuma günü kendi sahasında Fenerbahçe derbisine çıkacak. Bu dev maç sonrası salı günü Almanya’da Schalke rövanşı, dönüşte de cumartesi günü ligde Kayserispor deplasmanı, Galatasaray’ı bekleyen diğer sınavlar olacak. 10 Kasım’daki bu maçın ardından milli sınavlar nedeniyle lige tekrar ara verilecek.

Fanatik
3 Mustafa Cengiz’den Hakan Gedikli’ye ziyaret
Mustafa Cengiz’den Hakan Gedikli’ye ziyaret

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli’yi makamında ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürü Mehmet Akif Şener’in de yer aldığı ziyarette Mustafa Cengiz, temmuz ayında Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü görevine atanan Hakan Gedikli’ye "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Galatasaray Kulübünün, Emlak Konut ile gerçekleştirdiği Riva ve Florya projelerinin ziyaretteki öncelikli konular arasında olduğu belirtildi.

Mustafa Cengiz’in ziyaret sonunda Gedikli’ye isminin yazıldığı 61 numaralı Galatasaray forması ve plaket hediye ettiği aktarıldı.

Fanatik
4 Galatasaray’dan Shinji Okazaki sürprizi!
Galatasaray’dan Shinji Okazaki sürprizi!

Galatasaray transfer çalışmaları kapsamında devre arasında golcü takviyesi yapmak istiyor.

Sarı-Kırmızılılar için gündeme gelen son isim Leicester City forması giyen Shinji Okazaki oldu. 32 yaşındaki forvet için Sarı-Kırmızılı takımın devrede olduğu öne sürüldü.

Ada basınından gelen haberlere göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek Okazaki’ye yeni bir anlaşma teklif edilmediği için G.Saray’a 1.75 milyon pounda mal olacağı belirtildi. Bu transfer için Nagatomo’nun aracılık ettiği de aktarıldı.
5

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Başarılı golcünün de Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. 32 yaşındaki Japon futbolcu Shimizu, Stuttgart, Mainz ve Leicester City formaları giydi. Bu sezon Premier Lig’de 4 maça çıkan futbolcu bu sezon gol atamadı. Japon futbolcunun Leicester ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Japon Milli Takımı’nda da forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, Leicester City ile 118 maça çıkarken 19 gol ve 7 asistlik bir performans ortaya koydu. (Akşam)
6 Galatasaray’da forvet yok! Golü kim atacak?
Galatasaray’da forvet yok! Golü kim atacak?

Galatasaray’da Eren Derdiyok sakat. Sinan Gümüş, Onyekuru ve Rodrigues son 4 maçta gol atamadı. Gözler şapkadan çıkacak ’yeni tavşan’da.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir viraja girecek olan Galatasaray’da golcü sıkıntısı yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar’da Bursaspor ve Schalke maçları öncesi kadrodaki tek santrfor Eren Derdiyok’un sakatlığı sürüyor. Diğer gol ayaklarında ise büyük formsuzluk var.
7
GOL AYAKLARI ÇOK FORMSUZ

Ligde sadece 1 golü olan Sinan Gümüş 4 maçtır gol atamıyor. 2 golü olan Onyekuru 5 haftadır suskun... Rodrigues ise 4 hafta önce oynanan ve iki gol attığı Kasımpaşa maçından bu yana sessiz.

8

YENİ DONK KİM OLACAK?

Antalyaspor deplasmanında forvete geçen Donk’un golüyle kazanan Galatasaray’da gözler yine Fatih Terim’e çevrildi... Tecrübeli hocanın krize nasıl çözüm bulacağı çok büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak: Takvim
9 UEFA’dan Galatasaray’a sert uyarı!
UEFA’dan Galatasaray’a sert uyarı!

Şampiyonlar Ligi maçları için stadı denetleyen UEFA’nın, basın tribünü isteği yerine getirilmedi. Toplam 160 bin lira maliyetli taleplerinin yapılmadığını gören yetkililer, "Biz size milyon euroları transfer yapmanız için vermiyoruz" diyerek sitem etti.

Milliyet Gazetesi’nden Nevzat Dindar’ın haberine göre; Galatasaray’ın UEFA ile başı dertten kurtulmuyor! Finansal Fair Play konusunda Avrupa futbolunun patronuyla karşı karşıya kalan sarı-kırmızılılara bu kez tesis kriterleri konusunda uyarı geldi.
10

Cim-Bom’un Şampiyonlar Ligi’ne katılımının kesinleşmesinin ardından İstanbul’a gelen UEFA yetkilileri, Türk Telekom Stadı’nı incelemiş, özellikle basın tribününde eksikler bulmuştu. Koltuklarından, masalardaki monitöre, elektrik sistemine kadar bir dizi değişiklik isteyen yetkililer, bunu bir liste halinde Galatasaray’a sundu.

Sarı-kırmızılılar da, UEFA’nın isteklerini kapsayan değişikliğin maliyetini hesaplattı, karşılarına 160 bin liralık bir fatura çıktı. Bunun sonrasında da istenenler gerçekleşmedi.
11
’İstekler karşılanmalı’

Ancak bu durum Lokomotiv Moskova maçında Galatasaray’ın önüne bir kez daha geldi. UEFA yetkilileri, istenenlerin yerine getirilmediğini görünce, sarı-kırmızılıları bir kez daha uyarma ihtiyacı hissetti. Üstelik görevliler, "Biz size milyon euroları transfer yapmanız için vermiyoruz. Bu paraların karşılığında isteklerimizi karşılamalısınız" diyerek sarı-kırmızılılara kızgınlığını dile getirdi.

Milliyet
12 Galatasaray’da flaş gelişme! Fatih Terim
Galatasaray’da flaş gelişme! Fatih Terim

Galatasaray’a 7 şampiyonluk kazandıran ve 8’incisi için yoğun mesai harcayan teknik direktör Fatih Terim’in sözleşmesi 2019 Haziran’ında sona eriyor. Konuyla ilgili başkan Mustafa Cengiz flaş açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcının gelecek sezon görevine devam edip etmeyeceği henüz netleşmezken, başkan Mustafa Cengiz bu konudaki tavrını ilk kez Hürriyet’e açıkladı:
13
"GÖREVDE KALDIĞIMIZ SÜRECE..."

Geçtiğimiz mayıs ayında 3 yıllığına Galatasaray Başkanı seçilen Cengiz ve yönetim kurulu, 2021 Mayıs ayına kadar görev yapacak. Cengiz, bu sözleriyle Terim ile en az 2 yıl daha birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.

Fatih Terim’in performansından son derece memnun olan başkan Mustafa Cengiz, bu yöndeki görüşlerini camianın önde gelen isimleriyle paylaştı. Cengiz, mümkün olan en kısa sürede Terim’le masaya oturarak 2 yıllık yeni sözleşme teklif etmeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı da kabul ederse, 2021 Mayıs ayına dek sarı kırmızılı takımdaki görevine devam edecek.

Fatih Terim’le ilgili görüşlerini yönetim kurulu toplantısında da dile getiren Cengiz, şunları söyledi: "Henüz oturup imzaları atmadık ancak şurası net; hoca da tamam, biz de tamamız. Zaman zaman Fatih hocamızla ilişkilerimizi yıpratmaya çalışanlar olsa da, bizim her zaman dostça bir diyaloğumuz var. Ben ve yönetim kurulum, görev süremiz boyunca Fatih Terim ile çalışmak istiyoruz. Doğru zamanda hocamızla konuşur, imzaları atarız."
14
GALATASARAY’LA 17 KUPA

Galatasaray’da 4. kez teknik direktörlük yapan Fatih Terim, takımın başında çıktığı 410 resmi maçta 254 galibiyet, 86 beraberlik, 70 mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adam yönetiminde toplam 17 kupa kazandı. Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki en önemli başarısı olan UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında Terim’le kazanan Galatasaray, başarılı çalıştırıcı ile ayrıca 7 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 TFF Süper Kupa ve 3 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Hürriyet

15Galatasaray’dan KAP’a bildirim!
 Galatasaray’dan KAP’a bildirim!


Galatasaray Kulübü, Sarı Kırmızılı takımın Avrupa kupalarından men edildiği ile ilgili çıkan haberler üzerine Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) bir açıklama yayımladı.

İşte Sarı Kırmızılı kulübün çıkan iddiaları yalanladığı o açıklama:

"Bazı basın yayın organlarında, sosyal medya hesaplarında kişiler, spor yazarları ve yorumcular tarafından somut bir bilgi ve belge olmaksızın şirketimizin futbol takımının Avrupa Kupalarından men edildiği veya edileceği veya ceza alacağı şeklinde kasıtlı olarak ve maksadı aşan nitelikte olumsuz söylenti, yorum, haber ve açıklamalar yapılmaktadır.

16
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun ’piyasa dolandırıcılığı’ başlıklı 107’nci maddesinin ikinci fıkrasında, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayanlar hakkında iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası uygulanacağı düzenlenmiştir.

Önemle belirtmek isteriz ki bu yolla işlenen suça karşılık verilen, cezanın pişmanlık yoluyla kaldırılması ya da indirilmesi mümkün değildir.

Bu çerçevede, Sermaye Piyasası Kanunu’nun ilgili hükümleri çerçevesinde, şirketimiz hakkında yalan yanlış haber ve açıklamaları yapanlar ve yayanlar hakkında Savcılık nezdinde türlü yasal işlem başlatılmış ve ilgililer hakkına ceza davaları açılması için harekete geçilmiştir.

17
Şirketimiz ile UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi arasında imzalanmış bulunan yapılandırma anlaşması geçerliliğini muhafaza etmektedir.

Tüm bu hukuksal süreç, Uluslararası Sportif Hukuk Normlarına uygun olarak Galatasaray için pozitif durum ve aksiyon içinde yürümektedir ve söz edildiği gibi olumsuz bir gelişme yoktur.

Asılsız söylenti,haber ve yorumlara itibar edilmemesi ve gelişmelerin şirketimiz resmi açıklamalarından takip edilmesi gerektiği hususunu kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...