Kwadwo Asamoah'ın Galatasaray'ın teklifini kabul etme şartları

Sarı kırmızılıların Asamoah'tan 'evet' yanıtı aldığı ve sezon sonu için ön protokol imzalamaya hazırlandığı sözleşmenin şartlarına da FutbolArena ulaştı.

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın yaz transfer döneminden bu yana transfer etmek istediği ancak bir türlü aşama kaydedemediği Kwadwo Asamoah konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Transfer haberleri FutbolArena'da.

Galatasaray'ın Asamoah'tan 'evet' yanıtı aldığı ve sezon sonu için ön protokol imzalamaya hazırlandığı sözleşmenin şartlarına da FutbolArena ulaştı.

Galatasaray, Kwadwo Asamoah ile sözleşme imzalayacak mı?


Galatasaray Kulübü 10 gün önce Asamoah ile 3 yıllık sözleşme ve her sezon başına 2.5 milyon Euro garanti ücret karşılığında anlaştı. Sezon sonunda Galatasaray'a gelmesi halinde sarı kırmızılı kulüp Asamoah'a 1.5 milyon Euro da imza parası ödemeyi vadetti.

Ancak eski başkan Dursun Özbek, genel kurulun sonuçlanmasını isteyip daha sonra imzaları atmak için harekete geçilmesini istedi. Ancak Galatasaray'da yeni başkan Mustafa Cengiz oldu.
Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Terim'in ısrarla istediği Asamoah için İtalyan kulübü ile yeniden görüşme kararı aldı.

"JUVENTUS BIRAKMAZSA..."

İtalyanlar Ganalı oyuncuyu bırakmazsa sezon sonunda bu şartları karşılamayı yeni başkan Mustafa Cengiz ve yönetimin kabul etmesi halinde yıldız oyuncunun ön protokol imzalamaya hazır olduğu belirtiliyor

Asamoah Juventus'ta oynuyor mu?


Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Asamoah sezonun ilk yarısında çok sayıda maça çıkarken son 1 ayda oynanan 5 lig maçında da yedek oturdu ve sadece birinde sonradan oyuna girdi. Asamoah'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Udinese takımında gösterdiği performans ile Juventus'un yolunu tutan Asamoah, 18 milyon Euro'luk bir maliyete transfer oldu. Siyah Beyazlı takım ile bu sezon Serie A'da 17 toplam tüm kulvarlarda 23 maçta mücadele ederken takımı adına 2 asistlik performans sergiledi.


Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri