Kolombiya basını, Galatasaray taraftarını konuşuyor! "Kral olarak kabul edilecek"

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Falcao ile ilgili sarı kırmızılı taraftarların sosyal medyadaki mesajları Kolombiya basınına konu oldu.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da transferde gündemde olan Radamel Falcao ve eşine sosyal medya üzerinden yapılan transfer çağrıları Kolombiya'da gündem oldu. Falcao'nun şarkıcı olan eşi Lorelei Taron'un hesabına gelen yorumlardan haber yapılarak, "Falcao, Galatasaray'a giderse krallar gibi karşılanır" yorumları yapıldı.

Galatasaray Haberleri: Falcao, galatasaray'a transfer olacak mı?


Galatasaraylı taraftarların günlerde beklediği Falcao transferiyle ilgili Kolombiya basınında dikkat çeken bir haber yapıldı. Yıldız golcünün Arjantinli şarkıcı olan eşi Lorelei Taron'un sosyal medya hesabında yüz binlerce mesaj geldiği ve sarı kırmızılı taraftarların eşini ikna etmesi yönünde Taron'a baskı yaptığı belirtildi. Galatasaraylı taraftarların attığı mesajlardan birinin, "Kocanız Galatasaray'a gelmeyi tercih ederse kesinlikle dünyadaki en mutlu kadınlardan biri olacaksınız. O da kral olacak" şeklinde olduğu ve bu durumun Taron'un hoşuna gittiği yazıldı.


Falcao kimdir, kaç yaşında? Falcao transfermarkt


Kariyerine River Plate takımında başlayan Falcao, Porto, Atletico Madrid, Monaco, Manchester UNited ve Chelsea gibi takımlarda forma giydi. 33 yaşındaki futbolcunun Monaco ile 2020 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri