Kasımpaşa - Galatasaray canlı izle | FutbolArenaTV canlı yayın

Spor Toto Süper Lig 22. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç öncesinde canlı yayınla iki takımdan son bilgiler FutbolArena'da! 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 22. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak.

Kasımpaşa - Galatasaray maçı öncesi saat 18:30'dan itibaren canlı yayınla müsabakadan son gelişmeler, iki takımın 11'leri ve muhabirlerin aktardığı bilgilerle Kasımpaşa - Galatasaray maçının heyecanı FutbolArena'da!

Kasımpaşa - Galatasaray maçı 11'leri


Kasımpaşa: Scuffet, Ben Youssef, Veysel, Veigneau, Popov, Pavelka, Sadiku, Khalili, Koita, İlhan, Trezeguet

Galatasaray: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre, Ryan Donk, Selçuk İnan, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne

Kasımpaşa - Galatasaray Süper Lig Puan Durumu


Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 22. Hafta mücadelesinde, 29 puan 1 averaj ile 8. sırada yer alan Kasımpaşa, 39 puan 18 averaj ile 2. sırada yer alan Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.



Kasımpaşa bu maç ile Süper Lig tarihinde sarı-kırmızılılarla 30. kez oynamış olacak. Geride kalan 29 karşılaşmada Paşa, 5 kez kazanırken 18 kez de 3 puana uzanan taraf Galatasaray oldu. 6 müsabaka ise beraberlikle noktalandı. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede ise Kasımpaşa sahadan 4-1'lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?


Spor Toto Süper Lig 22. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat 19:00'dan itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri