Jason Denayer'den Fatih Terim vurgusu

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Jason Denayer, Osmanlıspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'ın Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, Fatih Terim'in gelişinin ardından performansını arttırdı ve Serdar Aziz'i keserek ilk 11'e yerleşti. Osmanlıspor maçında da etkili bir performans gösteren Denayer maçla ilgili GS TV'ye açıklamalarda bulundu.


Denayer'in Osmanlıspor maçı açıklaması


“Biz defansif anlamda çok çalıştık . Daha da çalışmaya devam ediyoruz. Fatih Hoca bize defansta ne istediğin anlattı biz de bu şekilde devam ediyoruz. İyi bir maç oynadığım düşünüyorum. Takım olarak da iyi bir maç çıkardık. Takım arkadaşlarımın da performansı önemli. Hem defansta hem önde iyi oynadığımız için bu benim performansımı da iyi etkiledi."

“Her geçen gün antrenmanlarda daha çok çalışıyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. İyi bir seri yakalayıp şampiyonluğu ve kupayı almak istiyoruz…"

“Taraftarımızın gelecek maçlarda daha çok sayıda geleceklerini umuyorum. Onlar gelsin ki biz de onlara 3 puanları sunalım…"

Öte yandan Galatasaray, Fatih Terim döneminde çıktığı 5 resmi maçta sadece 2 gol yiyerek savunmadaki performansı ile fark yarattı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri