İşte Welbeck'in Galatasaray'dan istediği maaş

Galatasaray'ın gündemine aldığı isimlerden biri olan 28 yaşındaki yıldız futbolcu Welbeck'in sarı kırmızılılardan istediği ücret belli oldu. 

FutbolArena Özel - Arsenal ile sözleşmesi bittikten sonra kulüpten ayrılan Welbeck'in Galatasaray'dan istediği ücret belli oldu. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda önümüzdeki sezon hücum hattını güçlendirmeyi planlayan sarı kırmızılılar Welbeck için zemin yokladı.


Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray'ın Welbeck transferi


2014 yılından bu yana Arsenal forması giyen Welbeck, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpten ayrıldı ve geçtiğimiz günlerde Arsenal kulübü resmi internet sitesinden Welbeck ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Galatasaray kulübü ise Welbeck'in mali koşulları için zemin yoklarken, yıldız futbolcunun sarı kırmızılılardan talep ettiği ücret belli oldu.

28 yaşındaki yıldız futbolcu Welbeck, Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro maaş istedi.

Welbeck kimdir?


Welbeck geçtiğimiz sezon Arsenal formasıyla Premier Lig'de 8 maça çıkarken, 1 gol attı ve 1 asist yaptı. 28 yaşındaki futbolcu tüm kulvarlarda ise oynadığı 14 maçta 5 gol atarken, 1 asist yaptı. Welbeck kariyerinde daha önce Manchester United, Sunderland ve Preston takımlarına oynadı.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri