Galatasaray'ın dünya yıldızı operasyonu

 FutbolArena - Galatasaray transfer için 4 koldan saldırıyor. 

1
Gomis ve Belhanda’yı bitiren sarı kırmızılılar yeni bir dünya yıldızının peşinde...
2
Galatasaray’ın bu transferde oldukça ciddi olduğu ve Cenk Ergün’ün teklif dahi yaptığı iddia edildi.
3

Sportif Direktör Cenk Ergün’ün, Clichy için yapılan görüşmelerde Samir Nasri için de teklif verdiği ortaya çıktı.
4
Manchester City’nin, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız yıldızın satışına sıcak baktığı, yıllık ücretinden kurtulmak için de bonservis bedelinde kolaylık yapmaya hazır olduğunu bildirdiği öğrenildi.
5

Bruma’nın boşluğunu Samir Nasri gibi bir süperstarla doldurup taraftar tepkisini desteğe çevirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar, ünlü futbolcunun menajeriyle pazarlıklara başladı.
6
Nasri’ye 3 yıllık sözleşme önerildiği, görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılar, 28 Haziran’daki Slovakya kampına kadar bu transfere nokta koymayı planlıyor.
7

Fransa’nın saygın gazetelerinden L’quipe, Samir Nasri için G.Saray ve Beşiktaş’ın yarıştığını, daha istekli olan Sarı-Kırmızılı kulübün en yüksek teklifi verdiğini yazdı.
8

Haberde ayrıca Samir Nasri’yle ilgilendikleri iddia edilen Milan, Shanghai Shenhua ve Marsilya’dan gelen resmi bir teklifin gelmediğine de yer verildi.
9
Gazete ayrıca G.Saray’ın Nasri dışında Gael Clichy’i de transfer etmeye hazırlandığını yazdı.
10

Galatasaray, Manchester City ile sözleşmesi biten Gael Clichy için kesenin ağzını sonuna kadar açtı.
11

32 yaşındaki Fransız sol beke, istediği imza parası ile birlikte 3 yıl için toplam 10 Milyon Euro’luk teklifte bulunan Sarı-Kırmızılılar anlaşma noktasına geldi.
12
Teknik direktör İgor Tudor’un da çok istediği Clichy’e şampiyonluk halinde ekstra prim de verilecek. Tecrübeli sol bek, 2004’te Arsenal, 2012 ve 2014’te M.City ile lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Hürriyet

Futbolarena anasayfasından devam...