Abdürrahim Albayrak'tan seçim sonrası iddialara sert tepki!

FutbolArena - Galatasaray’da seçimden önce Mustafa Cengiz’in göreve geleceğini açıkladığı Abdürrahim Albayrak, Mustafa Cengiz’in seçimi kazanmasının ardından Galatasaray cemiyetinde bu zaferi birlikte kutladılar. Abdürrahim Albayrak seçim sonrasında Beyaz TV’ye açıklamalarda bulundu. 

1
Abdürrahim Albayrak röportajın başonda klasikleşen söylemiyle, "I love you Fatih hoca." dedi. 
2 ŞAMPİYONLUK YORUMU
ŞAMPİYONLUK YORUMU
Abdürrahim Albayrak bu sezon da Allah’ın izniyle şampiyon olacaklarını fakat çok zorlu bir yarışın yaşandığını dile getirerek, "Çok zor bir yarış var. En önemli rakibimize gelince, şimdi her takım güçlü ama Beşiktaş’ın çok iyi bir kadrosu var. Her ne olursa olsun Fenerbahçe var. Başakşehir’i de yabana atmamak lazım." diye konuştu. 
3
"Seçimin Galatasaray camiasına ve Türk futboluna hayırlı olmasını dileyen Abdürrahim Albayrak, "Kaçtı dediler, kaçmadık işte. Serum şişesiyle beraber 43 tane dikişle hastaneden kaçıp maça giden bir adamım. Sadece hastaneden kaçtım ben. Galatsaaray’da hiçbir şekilde görevden kaçmam." diye konuştu. "
4
Albayrak, İnstagram hesabından da yıllar öncesinden çekilmiş bir fotoğraf yayımladı ve "Ben Galatasaray’da çalışmaya altyapından başladım ve hiçbir zaman kaçmadım, bugün de kaçmadım" dedi. 
5 BURAK ELMAS’TAN MESAJ VAR
BURAK ELMAS’TAN MESAJ VAR
Efsane başkan Faruk Süren’in damadı olan Burak Elmas da Mustafa Cengiz’e büyük bir destek verdi ve seçimin ardından twitterdan birlik mesajları gönderdi.
6
​​​​​​​Elmas bir tweetinde... "Galatasaray’ın çok ciddi problemleri var. Bugün seçim oldu ve bitti. Yarın herkesin el ele tutuşarak Galatasaray’ın sorunları ile beraber boğuşma dönemi başlıyor. Başkan, taraftar , yönetim ve tüm üyeler tek yumruk olmak zorunda. Bu sorunlar ancak bu şekilde çözülür" ifadelerini kullandı. 

Futbolarena anasayfasından devam...