Flaş! Cavanda'dan Sneijder ve transfer itirafı

FutbolArena - Galatasaray’dan sezon başında ayrılan Cavanda’dan itiraf geldi.

1
Sarı-kırmızılılardan Standart Liege’e kiralanan Cavanda, bilindiği gibi sarı-kırmızılılarda beklenen performansı gösterememişti.

2
Cavanda, 1.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile Belçika’ya dönmüştü.

3
Belçika’da bir röportaj veren Luis Cavanda, hedefleri ve Türkiye günleri hakkında konuştu.

4
2018 Dünya Kupası’nda oynamak hedefinde olduğunu açıklayan Luis Cavanda "Bunun için Belçika’yı seçtim üstelik teknik direktörümüz de beni aradı ve transfer etmek istedi.

5
Türkiye ve İsviçre kulüplerinden teklif vardı ama Belçika benim için daha doğru bir tercihti.

6
İtalya’da ve Türkiye’de inişli çıkışlı dönemlerim oldu ancak tekrar Belçika’ya dönüp Anthony Vanden Borre gibi buradan yeniden kendimi gösterebilirim.

7
Vanden Borre benim için doğru bir örnek o da İtalya’dan sonra Belçika’ya gelip kendisini göstermişti" dedi.

8
İtalya’da ve Türkiye’de bazı önemli futbolcularla aynı soyunma odasını paylaşmanın avantajına da değinen Luis Cavanda, "Lazio’da oynarken Miroslav Klose ve Galatasaray’da da Wesley Sneijder’den çok şey öğrendim" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...