Ve Galatasaray'da Tudor çareyi buldu! Değişikliğe gitti
FutbolArena - Geçen sezon Süper Lig’e verilen aralar sonrasında başı çok yanan Galatasaray’da Tudor, bu kez işi sağlama aldı.
1

Sarı-kırmızılılar, 2016-17 sezonunda lige verilen ara sonrası çıktığı 6 maçta; 2 galibiyet, 3 mağlubiyet 1 de beraberlik alıp, 11 puan kaybetmişti.
2

Bu sezon 19 puanla liderlik koltuğunda olan Galatasaray, çıktığı 7 maçta tek puan kaybını milli ara sonrası Antalya’da yaşadı.
3

Hırvat hoca; puan kaybını takımın beraber idman yapamamasına bağladı, dün yapılan ve bugün yapılacak olan antrenmanları milli takımlardan dönen oyuncuların katılması için akşam saatine çekti.
4

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesi Serdar Aziz’i özel olarak uyardı.
5

Tudor, sarı kart sınırında bulunan oyuncusuna, "Konyaspor maçında dikkatli olmanı istiyorum" dedi. (Sabah)