Igor Tudor'dan oyuncularına ''Utanmıyor musunuz?''

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Sivas Belediyespor mücadelesinin devre arasında oyuncularını adeta haşladı.

FutbolArena - Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Sivas Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin devre arasında mücadelede forma giyen oyuncularına sert bir çıkışta bulundu. Igor Tudor'un bu çıkışını beklemeyen Galatasaraylı futbolcular adeta dondu kaldı.


Galatasaray'da Igor Tudor'dan oyuncularına sert çıkış


Galatasaray, Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Sivas Belediye'yi 5-1'le geçerken, tek golle kapanan ilk yarının ardından Tudor soyunma odasında futbolcularına ağır konuştu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, hocalarını başları önde sessizce dinleyen oyuncular, ikinci yarı ile birlikte farka gitti.

''SİZİN HİÇ YÜZÜNÜZ KIZARMIYOR MU?''

İlk yarı biter bitmez soyunma odasına sinirle giren Tudor'un futbolcularına "Bu nasıl oyun? Nedir sorununuz? Bir sıkıntınız mı var? Sizin hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Hava güzel, 10 bine yakın taraftar gelmiş. Rakip 2. lig takımı. 1-0 ile maçı tamamlayıp tur atlayacağınızı mı düşünüyorsunuz. Bu futboldan utanmıyor musunuz? Galatasaray forması giydiğinizi unutmayın. O formayı istediğinizi bana sahada gösterin. Çıkın ciddiyetle oynayın" diye çıkıştığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri