Hüseyin Göçek ile VAR konuşmaları açıklanacak mı? Galatasaray Konyaspor maçındaki penaltı

Galatasaray - Konyaspor maçında Hüseyin Göçek ile VAR odası arasındaki konuşmaların açıklanması için IFAB izni gerekiyor. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu izin verirse 3 dakika süren bu konuşma yayınlanabilir.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın son anlarında Serdar Aziz'in pozisyonu için penaltı düdüğü çalan hakem Hüseyin Göçek, devamında verdiği kararlarla da tartışmalara konu oldu. Hüseyin Göçek, VAR hakemi Halis Özkahya ile neler konuştu? Galatasaray Konyaspor penaltı pozisyonu VAR konuşmaları açıklanacak mı? Detaylar bu haberde.

Hüseyin Göçek, VAR hakemleri ile ne konuştu?


Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Hüseyin Göçek, VAR odasındaki Halis Özkahya ile Serdar Aziz'in penaltı pozisyonunu 3 dakika konuştu. Pozisyonu izlemek istemeyen Hüseyin Göçek, penaltı kararında ısrarcı oldu. Bu anlarda Hüseyin Göçek ile Halis Özkahya arasında konuşulanlar Galatasaray taraftarlarının merak konusu oldu.

Bu diyalogların açıklanması için tek bir şartın olduğu ortaya çıktı. Galatasaray - Konyaspor maçında Hüseyin Göçek ile VAR odası arasındaki konuşmaların açıklanması için IFAB izni gerekiyor. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu izin verirse 3 dakika süren bu konuşma yayınlanabilir.

Hüseyin Göçek kimdir? Hüseyin Göçek kaç yaşında?


1976 doğumlu olan Türk hakem Hüseyin Göçek, İstanbul'da ilk olarak futbolculuk kariyeri üzerinde çalıştı. Leventspor ve Beşiktaş altyapılarında oynayan Hüseyin Göçek, ardından basketbola merak saldı. Galatasaray altyapısında basketbol oynayan Hüseyin Göçek'in kariyeri hakemliğe evrildi. 1996 yılında hakemlik kursuna yazılan tecrübeli hakem, ardından Süper Lig'de ilk kez Kayserispor - Ankaragücü maçında düdük çaldı.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri