Hollanda basını: "Galatasaray maçında olağandışı penaltı"

Hollanda basınında Telegraaf gazetesi, Rizespor - Galatasaray maçının ardından penaltı pozisyonuyla ilgili çarpıcı bir başlıkla haberi manşete aşıdı. 

FutbolArena Dış Haberler - Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Rizespor ile Galatasaray arasında oynanan müsabakada hakem Serkan Çınar'ın kararlarına kamuoyunda büyük tepki gelirken, Hollanda basını ise son dakikalardaki penaltı pozisyonuyla ilgili çarpıcı bir başlıkla haberi manşete taşıdı.


Rizespor - Galatasaray maçı penaltı pozisyonu


Hollanda basını, Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki çok önemli müsabaka olan Rizespor maçının son saniyelerinde kazandığı penaltı pozisyonuyla ilgili gündem yaratan bir başlık attı. Telegraf gazetesi, Galatasaray'ın kazandığı penaltıyla ilgili, "Olağandışı penaltı Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda tuttu." manşetini attı.



Haber içindeki yazıda Rizespor'un kırmızı kartı ve son dakikalarda heyecan dolu geçen müsabakada Diagne'nin golleriyle Galatasaray'ın geri dönüşü ifadeleri kullanırken, penaltı kararıyla ilgili ise "Olağandışı" kelimesi kullanıldı.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri