Hernan Crespo: 'Galatasaray'a daha yakınım'

Dünya futbolunun ve Arjantin'in önemli futbolcularından eski golcü Hernan Crespo, Türk futboluyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Dünya futbolunun ve Arjantin'in önemli futbolcularından Hernan Crespo, Türkiye ziyaretinde TRT Spor'un sorularını yanıtladı.

Hernan Crespo'nun Türk futboluna ilişkin sözleri


Efsane Sporcular Derneği, dünya futbolunun efsane isimleri olan Luis Figo, Hernan Crespo, Vincent Candela, Aldair ve Mario Yepes'in katılımlarıyla İstanbul'da açıldı. Crespo, Türk futboluyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de taraftarların oldukça tutkulu olduğunu dile getiren Crespo, "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı oynadığım maçlarda Türkiye'de gördüğüm en önemli şey tutku. Taraftarlar inanılmaz tutkulu" diye konuştu.

Galatasaray'ı daha iyi bildiğini belirten eski Arjantinli yıldız, Galatasaray'da daha önce oynayan Hagi, Drogba ve hala forma giyen Muslera gibi arkadaşlarım olduğu için Türkiye'de Galatasaray'a biraz daha yakınım. Ama daha önce Fenerbahçe'ye karşı da oynamıştım" ifadelerini kullandı.

Hernan Crespo, Pele ve Maradona mı sorusuna ise yanıt vermekten kaçınırken, "Hepsini izlemeyi çok severim. Ayrım yapmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri