Halil Dervişoğlu'ndan FutbolArena'ya transfer açıklaması

Sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren Halil Dervişoğlu, FutbolArena'ya transfer açıklamasında bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'ın İngiliz ekibi Brentford'dan kiraladığı milli golcü Halil Dervişoğlu, EURO 2020 kampında FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulundu. Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da kalmaya sıcak baktığını söyledi.

A Milli Futbol Takımımız ile Azerbaycan karşısında dün ilk defa forma şansı bulan ve golünü atan Halil Dervişoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

A MİLLİ TAKIM FORMASIYLA GOL ATMAK NASIL BİR DUYGUYDU?

"Buraya gelmek gurur verici. Çağrıldığımda çok mutlu oldum. Ay-yıldızlı formayı giymek de, gol atmak da nasip oldu. Çok gururlandım. Ailem ve arkadaşlarım da çok mutlu. Ailecek futbolu severiz. Abim, babam, amcam hepsi çok iyi futbolculardı. Ben abimle daha fazla oynadım. Amcamla, babamla halı sahada oynamak nasip oldu. Güzel bir şey."

MİLLİ TAKIMDAKİ KARİYERİNİ NASIL PLANLIYORSUN?

Şu an hiçbir düşüncem ve planım yok. Şu an buradayım ve bütün konsantremi Gine maçına verdim. Avrupa Şampiyonası nasip olursa konsantrem orada olacak. Zamanı geldiğinde bir şey varsa ya da yoksa, ondan sonra bakacağım. Hayırlısı ne ise o olsun."

MİLLİ TAKIMDA BİRÇOK FORVET VAR. ÖZELLİKLE BURAK YILMAZ'IN GOLLERİNİ İZLERKEN NELER HİSSETTİN?

"Ben Burak abinin iyi bir santrfor olduğunu biliyordum. Trabzonspor ve Galatasaray'da çok iyi performanslar sergiledi. Burak, Yusuf ve Zeki abilerim böyle bir başarı yakaladığı için çok mutluyum. Milletimiz için gurur verici bir şey. İnşallah başka oyunculara da nasip olur."

KULÜP KARİYERİNDE BU SENEYİ İYİ GEÇİRDİN. GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR MUSUN?

Dediğim gibi benim şu an için bir düşüncem yok. Galatasaray'da tabii kalmak isterim, orada güzel bir dönem yaşadım. Güzel insanlarla tanıştım. Fakat bazı şeyler elimde değil. Bazı şeyler de kulübün elinde. Hayırlısı ne ise öyle olsun isterim. Kimseyle görüşmedim. Şu an dediklerine göre önce play-off maçını bekleyecekler. Onların konsantresi oraya yönelik. Ondan sonra büyük ihtimal konuşmalar başlar."

EURO 2020'DEKİ HEDEFİN NEDİR?

"Buradaki herkes eminim ki final ya da daha yüksek yerlere gitmenin hayalini kuruyor. Sadece hayal etmekle olmuyor. Çalışmak ve takım olmak lazım. En yüksek seviyede çalışmalarımızı yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bizim için hayırlısı olur ve Türk milletini gururlandırırız. Sağolsunlar, hep arkamızda duruyorlar. Desteklerinize ihtiyacımız var. Bunu hiç eksik etmediler. Sağolun, var olun."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri