GS Transfer: Trabzonspor'dan FutbolArena'ya özel açıklama! Burak Yılmaz Galatasaray'a gidecek mi?

Galatasaray transfer haberleri kapsamında bugün ön plana çıkan isimlerin başında Burak Yılmaz geliyordu. Burak ile ilgili son durumu Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'na sorduk.

FutbolArena Özel - Trabzonspor'da gidecek mi, kalacak mı belirsizliği süren Burak Yılmaz ile ilgili olarak yeni iddialar ortaya atılmıştı. Gomis'i gönderen Galatasaray'ın eski golcüsü Burak Yılmaz'ı transfer edebileceği haberleri ortaya çıkarken bu iddiaları Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'na sorduk. Hacısalihoğlu taraftarlarına bir de transfer müjdesi verdi. Son dakika Trabzonspor transfer
haberleri FutbolArena'da!


Trabzonspor Transfer Haberleri: Burak Yılmaz satılacak mı?


Trabzonspor transfer haberleri kapsamında son günlerde çok sayıda habere konu olan Burak Yılmaz ile ilgili olarak Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nu aradık. Hacısalihoğlu'na Burak Yılmaz için ortaya atılan Galatasaray iddialarını sordu.

Asbaşkan Hacısalihoğlu bu iddialarla ilgili olarak, "Burak'la ilgili bize Galatasaray'dan gelen bir teklif ya da talep yok. Daha önce Beşiktaş'a şimdi de Galatasaray'a yazıyorlar ama biz de bu iddiaları gazetelerden görüyoruz" şeklinde konuştu.

GALATASARAY DA YALANLAMIŞTI

Öte yandan bu iddialarla iglili olarak Galatasaray yönetiminden de FutbolArena'ya bir açıklama gelmişti. Sarı kırmızılı idareciler, "Burak Yılmaz için herhangi bir girişimimiz olmadı." dedi. Öte yandan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak da Burak Yılmaz'ı transfer etmek için girişimlerinin olmadığını belirtti.


Trabzonspor başka transfer yapacak mı?


Öte yandan Trabzonspor'un transferlerine de değinen Hayrettin Hacısalihoğlu, "Stopere bir takviye daha yapabiliriz" diyerek taraftarlara müjdeyi verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri