GS Transfer: Lionel Carole'un geleceği belli oldu

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Lionel Carole'un geleceği belli oldu. 

FutbolArena Özel - Galatasaray'da Nagatomo'nun transferinden sonra geçtiğimiz sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren Lionel Carole'un geleceği de belli oldu. Sarı Kırmızılı takımda Lionel Carole, Nagatomo'nun bonservisinin alınmasıyla birlikte kontenjan dışında kaldı.


Galatasaray Transfer Haberleri: Lionel Carole Galatasaray'da kalacak mı?


Nagatomo'yu kadrosuna katarak 11.yabancısı ile sözleşme imzalayan Galatasaray'da Carole yol gözüktü. Trezeguet ile anlaşan ve Ndiaye ile Ahmed Musa'yı kiralamak isteyen Galatasaray'da Carole'ün ayrılığı kesinleşti.Fransız sol bekin İsviçre'dest yapılacak olan hazırlık kampının ardından ayrılması beklenirken sarı kırmızılı yöneticiler vakit kaybetmedenmenajeri İle görüşülüp oyuncusuna kulüp bulmasını isteyecek.

Galatasaray Transfer: Galatasaray, Nagatomo için ne kadar ödedi?


Galatasaray'ın Nagatomo transferi için Inter'e 2,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği açıklandı. Japon oyuncuya ise yıllık 2 milyon Euro maaş ödenecek. İşte KAP açıklaması:

"Profesyonel futbolcu Yuto Nagatomo ve kulübü FC Internazionale Milano SpA (Inter) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti ödenecektir.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri