GS Transfer: Hilmi Öksüz'den Trezeguet açıklaması

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Trezeguet'in transferiyle ilgili FutbolArena'ya konuştu.

FutbolArena Özel - Galatasaray Transferde uzun süredir Kasımpaşa forması giyen Trezeguet ile ilgileniyordu. Oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili görüşmeler devam ederken sürpriz bir şekilde Slavia Prag takımından teklif geldi. Trezeguet de Çek ekibinin teklifini kabul ederek sağlık kontrolleri için İstanbul'dan ayrıldı.

Galatasaray Transfer: Hilmi Öksüz'den Trezeguet için transfer açıklaması


Slavia Prag'ın 5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyerek Trezeguet'i kadrosuna katacağı belirtildi. Konuyla ilgili FutbolArena'ya kısa bir açıklama yapan Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, "Slavia bize yazı göndererek 5 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyeceğini bildirdi. Oyuncu da sağlık kontrolü için gitti." dedi.

Trezeguet nasıl bir futbolcu?


Trezeguet'in henüz 23 yaşında olduğuna ve daha önünde tecrübelenmek için çok yol bulunduğuna da dikkat çeken FutbolArena Editörü Sinan Yılmaz, "Yetenekleri olan bir futbolcu, bu tartışılmaz ama oyun disiplininde, takım oyununu oynama noktasında eksikleri var. Fatih Terim'in bunları ciddi manada geliştirmesi gerekiyor." derken, "Eksikleri ve artıları olan bir oyuncu, riskli bir transfer" şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri