GS Transfer: Galatasaray'ın transferde Tolga Ciğerci planı

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Tolga Ciğerci ile ilgili yönetimin planı belli oldu. Galatasaray, Tolga Ciğerci'yi satacak mı? Detaylar haberimizde.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken yönetim kadroda düşünülmeyen Tolga Ciğerci için önemli bir karar verdi.

Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray, Tolga Ciğerci'yi gönderiyor mu? (29 Haziran Cuma)


Galatasaray'da geçtiğimiz sezon şampiyonluk sürecinde ayağındaki ağrıları öne sürerek antrenmana katılmayan Tolga Ciğerci aylar öncesinde gözden düşmüştü. Bu olayı unutmayan Galatasaray teknik heyet ve yönetiminin Tolga ile alakalı planı da netleşti.

2018-19 sezonu planlarında yer almayan Tolga için menajerinin Almanya'da kulüp baktığı aksi takdirde Galatasaray yönetiminin Süper Lig'de bonservis bedeli ödemesi ile yapacağı transferde bu oyuncuyu takasta kullanmak istediği belirtildi.


Tolga Ciğerci kimdir? Kaç yaşında, Galatasaray'daki golleri ve asistleri


Galatasaray'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, bu sezon sarı kırmızılı formayla 24 maçta 6 gol attı. Asist katkısı sağlayamayan Tolga Ciğerci, hızlı başladığı sezonda sakatlığı nedeniyle düşüş yaşadı. Geçen sezon da 25 resmi maça çıkan gurbetçi futbolcu, gol ya da asist üretememişti. Tolga Ciğerci'nin Galatasaray ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri