GS Transfer: Galatasaray'ın transferde Badou Ndiaye planı

Galatasaray'ın sezon ortasında Stoke City'e sattığı Badou Ndiaye'nin yeniden kiralanması gündeme gelirken ücret konusunda mutabakata varılmak için mücadele ediliyor. Badou Ndiaye, Galatasaray'a döndü mü? 

FutbolArena - Galatasaray'da transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları sürerken yönetim transfer konusunda Badou Ndiaye için tavrını belli etmişti. Badou Ndiaye, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray, Badou Ndiaye'yi transfer edecek mi? (9 Temmuz Pazartesi)


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Badou Ndiaye konusunda rakamın yükseklere çıktığını belirterek kulübün kasasından çok yüksek bir miktar çıkmasını istemediğini belirtmişti. Transfere tamamen karşı olmayan Mustafa Cengiz ve kurmayları yine de yıldız oyuncudan yanıt bekliyor. Basında çıkan haberlerde Galatasaray'ın bu rakamı aşağı çekmek için uğraş verdiği konuşulmaya başlandı. Fanatik'in iddiasına göre, Cimbom'un hedefi Osmanlıspor'dan Galatasaray'a geldiğinde 2 milyon 750 bin Euro'ya anlaşılan Badou Ndiaye ile yeniden bu rakam üzerinden el sıkışmak.

Galatasaray yönetiminin 2 milyon Euro da kiralama ücreti vermek için kolları sıvadı.



Badou Ndiaye, Stoke City'de nasıl oynadı?


Badou Ndiaye devre arasının son günlerinde transfer olduğu Stoke City'de 13 maça çıkarken bu maçların hepsine ilk 11'de başladı ve iki gol atarken bir de asist yapabildi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu sezonun ilk yarısında Galatasaray'da çıktığı 17 lig maçında ise 1 gol atıp 3 de asist yapmıştı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri